Silvestram Stalonem neizdodas pārdot savu grezno villu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ TopTenRealEstateDeals.com

Filmas “Rokijs” zvaigzne Silvestrs Stalone ir nolēmis pārdot savu grezno Kalifornijas itāļu tipa villu, tiesa – ar ievērojamiem zaudējumiem.

Silvestrs Stalone savu jaunuzcelto villu iegādājās 2010. gadā par vairāk nekā pieciem miljoniem ASV dolāru. Taču nu aktieris jau sešus gadus neveiksmīgi cenšas tikt no tās vaļā – 2014. gadā Stalone izlika namu pārdošanā par 4,2 miljoniem ASV dolāru, bet 2016. gadā cena ēkai jau bija 3,625 miljoni ASV dolāru. Nu aktieris mājokli cenšas pārdot atkal – šoreiz par 1,73 miljoniem ASV dolāru.

Foto: TopTenRealEstateDeals.com

Vidusjūras piekrastes stila nams ir 454 kvadrātmetrus plašs, tajā ietilpst četras guļamistabas, piecas vannasistabas, plaša viesistaba, augstie griesti un akmens kamīns. Nekustamā īpašuma sludinājumā īpaši tiek izcelta virtuve un ēdamistaba, no kuras ir iespējams nokļūt uz āra terasi un baudīt maltīti pagalmā.

Foto: TopTenRealEstateDeals.com

Portāls “realestate.com.au” skaidro, ka “Rokija” zvaigzne māju ir izmantojis tikai kā brīvdienu atpūtas vietu, tādēļ tā ir saglabājusies izcilā stāvoklī. Kopumā jaunais īpašnieks iegūs 1821 kvadrātmetru plašu īpašumu ar vairākām terasēm, peldbaseinu un spa istabu.

Foto: TopTenRealEstateDeals.com
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu