Olga Buzova atklāti par piedzīvotajiem uzbrukumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Buzova komēdijā "Pieprasīts vīrietis"
Olga Buzova komēdijā "Pieprasīts vīrietis" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Populārā Krievijas TV šovu vadītāja un blogere Olga Buzova atklājusi, ka vairākkārt ir cietusi no vardarbīgiem uzbrukumiem.

Pirmo reizi Buzova bija spiesta pārciest uzbrukumu, kad viņas karjera bija tikai tās pašā sākumā. Kādā no pasākumiem, kam blogere bijusi vadītāja, viņai uzbrucis svešinieks.

"Man toreiz bija ļoti bail. Tas bija manā karjeras pašā sākumā. Izgāju uz skatuves un man uzbruka kāds vīrietis. Tiku arī fiziski traumēta, jo viņš man pārsita lūpu," skaidroja TV personība.

Tāpat sieviete atminējās citu reizi, kad viņa bija klāt kādam bruņota uzbrukuma mēģinājumam. Kāds cilvēks esot mēģinājis iekļūt zālē, kur bijusi arī Buzova. Vīrietis, protams, zālē mēģinājis iekļūt bez maksas un pēkšņi sācis kliegt, informējot apkārtējos, ka viņam ir šaujamierocis un viņš ir gatavs atklāt uguni. Buzova, atminoties traumējošo atgadījumu, gan atklāj, ka vīrietis tika aizturēts un viss atrisinājās mierīgi.

Buzova no pagātnes atgadījumiem ir mācījusies un tagad viņai ir nolīgta profesionāla apsardze, kas viņu pavada teju visur.

Vēl pavisam nesen, 23. maijā krievu mediji ziņoja par uzbrukumu bankai, kurā gūstā tika saņemtas arī piecas personas. Viens no laupītāja noteikumiem gūstekņu atbrīvošanai bija iespēja satikt tieši Olgu Buzovu.

Foto: Dziedātāja Olga Buzova priecē fanus Arēnā Rīga

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu