"Dažreiz es esmu pats savtīgākais cilvēks." Maikla Džordana mīlas vēstule liek faniem noprast, ka viņš ir krāpis savu sievu un bērnu māti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/Scanpix

Maiklam Džordanam savu privāto dzīvi un attiecības allaž ir izdevies noturēt salīdzinoši tālu no apkārtējo acīm un ausīm. Tomēr nesen izsolē par ievērojamu summu tika pārdota mīlas vēstule, ko basketbolists rakstījis modelei Eimijai Hanterei laikā, kad bija kopā ar savu pirmo sievu un bērnu māti Huanitu Vanoju.

Džordans minēto mīlas vēstuli Hanterei rakstīja 1989. gadā, kad bija kopā ar savu tagad jau bijušo sievu Huanitu Vanoju un viņu ģimenē jau bija piedzimis dēls Džefrijs. Mīlas vēstule bija kopumā 20 lappuses gara un liecināja par iespējamu basketbolista romānu paralēli attiecībām ar Vanoju.

"Eimij, dažreiz es esmu pats savtīgākais cilvēks uz šīs planētas. Veselu gadu domāju tikai par vienu personu - Maiklu Džordanu. Atzīstu, ka pieļāvu kļūdu, bet man bija grūti mainīties. Pieņemsim, ka es izlabotu pieļauto kļūdu. Tu neticēsi, ar kādām problēmām mums nāktos saskarties. Tas ir neiedomājami. Mums nevarētu būt privātas un patīkamas attiecības. Par tām spriestu visi, un tā ir spriedze, ar ko es nevaru sadzīvot," vienā no vēstules publicētajiem fragmentiem rakstījis Džordans.

Vēstule izsolē tika pārdota par 25,7 tūkstošiem ASV dolāru (23,1 tūkstoši eiro). Tās autentiskumu ir noteikušas divas dažādas aģentūras, pierādot, ka uz papīra redzamais rokraksts patiesi ir Maikla Džordana.

Arī cits publiskotais vēstules izgriezums liek noprast, ka Hanterei un Džordanam patiesi ir bijis romāns laikā, kad viņš bijis attiecībās un tuvojās kāzām ar Vanoju.

"Ja es būtu Maikls Džordans ar parasto astoņu stundu darba dienu, tad man nebūtu grūti atzīt savu kļūdu. Tā vietā es esmu Maikls Džordans, kurš tiek likts uz pjedestāla un tiek uzskatīts par perfektu piemēru ne tikai bērniem, bet arī ģimenēm. Vai vari iedomāties, ar kādu atbildību man būtu jāsaskaras? Nemaz nerunājot par bērnu ar sievieti, kuru mīlēju trīsarpus gadus," rakstīja Džordans.

Džordana un Vanojas ģimenē pasaulē nāca trīs bērni - Džefrijs, Markuss un Jasmīne. 2002. gadā Vanoja iesniedza prasību par laulības šķiršanu, kā pamatojumu minot nelabojamu nesaprašanos, kas radusies abu dzīvesbiedru starpā. Kompensācijā Vanoja saņēma teju 168 miljonus ASV dolāru (151 miljons eiro). 

2013. gadā Džordans iestūrēja laulības ostā ar Jveti Prieto un arī par viņu attiecībām reti izsakās publiski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu