UFC prezidents apsolījis Konoram Makgregoram iespēju tikt pie čempiona jostas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC prezidents Deina Vaits ir nācis klajā ar paziņojumu, kad pie iespējas cīnīties par čempiona titulu tiks Konors Makgregors.

Makgregors ir bijušais UFC čempions veselās divās divīzijās. Īrs turēja čempiona jostu svara kategorijā līdz 65,8 kilogramiem, kā arī vieglā svara divīzijā. Abās svara klasēs Makgregoram čempiona josta tika atņemta par to neaizstāvēšanu.

Atsaucoties uz Vaita teikto, Makgregoram būs iespēja atkal cīnīties par vieglā svara čempiona jostu. Tiesa, īram nāksies pagaidīt uz Nurmagomedova un Geiči cīņas iznākumu, lai zinātu savu pretinieku potenciālajā titula cīņā.

"Ļoti gaidu Geiči un Nurmagomedova cīņu. Gribu redzēt, ar ko tā noslēgsies. Pēc tam ar uzvarētāju tiksies Makgregors," ESPN sacīja Vaits. 

Iepriekš gan Makgregoram piedāvājumu cīnīties par čempiona jostu 77 kilogramu divīzijā izteica Kamaru Usmana aģents Ali Abdelazizis. Tāpat neparastu izaicinājumu, ko īrs arī pieņēma, Makgregoram ir metis Andersons Silva.

Jāatzīmē, ka Geiči un Nurmagomedova dueļa iespējamais laiks būs šā gada septembris, kas nozīmē, ka Makgregoram līdz savai iespējai cīnīties par čempiona titulu vieglajā svarā būs pietiekami daudz laika vēl vismaz vienai cīņai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu