Video ⟩ "'Viņš ir stiprāks nekā domāju." Kā uzvedās bokseri pirms un pēc cīņām ar Maiku Taisonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Maiks Taisons nenoliedzami ir viens no biedējošākajiem bokseriem visā sporta vēsturē. Tomēr atradās arī pretinieki, kuri pirms cīņām pret Dzelzs Maiku savos izteikumos bija pārliecināti un pat nekaunīgi. "Youtube" kanāls "Motivedia - EXTRA" ir apkopojuši Taisona pretinieku izteikumus pirms un pēc cīņām ar Dzelzs Maiku.

Daudzi no bokseriem pirms cīņas izklāstīja savu plānu Taisona uzveikšanai. Piemēram, Donijs Longs, kurš zaudējumu piedzīvoja jau cīņas pirmajā raundā pirms dueļa izteicās šādi: "Esmu labā formā. Domāju, ka varu noboksēt Taisonu. Turēšu viņu ringa vidū un es varu izdarīt sitienus, iespējams pat labāk nekā Maiks. Šī būs liela uzvara, ar ko apkārtējiem varēšu paziņot, ka Donijs Longs ir atpakaļ."

Kā jau minēts Longs zaudēja pirmajā raundā ar tehnisko nokautu pēc cīņas. Pēc dueļa bokseris jau "dziedāja citu dziesmu".

"Tas ir labākais bokseris, ko esmu redzējis. Viņš ir kā mazs vācu tanks. Tu nevari viņu atvirzīt atpakaļ," teica Longs.

Cits Taisona "upuris" Lorenzo Bojds pirms cīņas skaidroja, ka pārspēs Taisonu, izmantojot paša Dzelzs Maika stratēģiju: "Viņš ir ievainojams un pieļauj daudz kļūdas. Es viņu varu savainot un piektdien to ari izdarīšu. Man ir pāris triki, ko vēlos parādīt misteram Taisonam."

Bojdam izdevās "izdzīvot" līdz otrajam raundam, bet zvanu par tā beigām viņš nesagaidīja. Pēc otrā raunda nokauta Bojds izteicās šādi: "Viņš ir stiprāks nekā domāju. Viņš man labi trāpīja ribu rajonā un kopš tā mirkļa sāku baidīties."

Līdzīgi par saviem vārdiem bija spiesti atbildēt vēl daudzi bokseri. Tālāk redzamajā video apkopoti vēl vairāki gadījumi, kad cīkstoņu nostāja pirms un pēc cīņas ar Dzelzs Maiku bija ievērojami atšķirīga.

Video: Taisona pretinieki pirms un pēc cīņas ar viņu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu