Gints Valdmanis pēc šķiršanās no daiļās Jutas: Iespējams, es neesmu ģimenes cilvēks (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen tapa zināms, ka izjukusi viena no pašmāju simpātiskākajiem fitnesa pāriem - Jutas un Ginta Valdmaņu - laulība. Gints sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāj, vai ir gatavs jaunām attiecībām.

Vaicāts, kā viņš sadzīvo ar jauno statusu, fitnesa entuziasts atbild, ka viņam nav problēmu dzīvot vienam: "Es komfortabli jūtos arī viens, un, ja tā būs līdz mūža galam, būs OK!"

"Iespējams, es neesmu ģimenes cilvēks, jo nāku no šķirtas ģimenes," piebilst viņš.

Tāpat simpātiskais vīrietis atzīst, ka viņam nekad nav bijis sapnis par bērniem. "Man nav mērķa uzbūvēt māju, nopirkt ģimenes busiņu un skatīties, kā pa sētu skraida balti kolliji. (..) Neuzskatu, ka visiem pāriem vajag bērnus. Tie nav mani sapņi, tos vēlas uzspiest sabiedrība. Man galvenais ir, lai dienas beigās jūtos laimīgs."

Iespējams, tieši tas bijis iemesls, kāpēc izjuka Jutas un Ginta laulība, taču pāris tā arī neatklāj patiesos šķiršanās iemeslus.

Atgādinām, ka pāris par šķiršanos pavēstīja sociālajos tīklos: "Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. (..) Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mūsu pēdējā kopbilde. Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. Paldies visiem, kas investēja savu laiku sekojot mūsu gaitām un mūsu kopīgajiem ceļojumiem ? Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta. Daudz ko iemācījāmies viens no otra un burtiski izaugām kopā. Negaidiet drāmu vai jebkādas citas negācijas no šīs šķiršanās, mūsu šķiršanās ir mierpilna un bez liekas drāmas. Lūgums gan mūsu draugiem, gan citiem respektēt mūsu lēmumu un neuzbāsties ar jautājumiem un vēstulēm. Neviena šķiršanās nav viegla, tāpēc cieniet mūs un mēs cienīsim Jūs. ?

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu