"Tu pārdod seksualitāti, nevis MMA." Cīņu sporta daiļava saņēmusi asu kritiku no UFC zvaigznes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Asā vārdu apmaiņā interneta vidē iesaistījušās jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstone Valerije Loureda, kura pārstāv "Bellator" cīņu organizāciju, un UFC zvaigzne Meisija Čiasona.

Abu sieviešu konflikts sākās pēc tam, kad Loureda savā "Instagram" kontā publicēja visnotaļ pikantu video, kurā redzams, kā viņa dejo trenažieru zālē. 

Savas domas komentāros par Louredu izteica UFC cīkstone Čiasona, un vārdu karš varēja sākties.

"Vai šī ir ziņa, ko vēlamies nodot nākotnes līderiem un tiem pretīgajiem vīriešiem, kuri jau tā ir noskaņoti pret sievietēm? Vai mēs esam šeit, lai cīnītos un rādītu piemēru, vai arī mēs esam šeit tikai priekš vīriešu dzimtas sekotājiem?" rakstīja Čiasona.

Loureda, kā jau var noprast, atbildi parādā nepalika: "Noniecinot citas sievietes, tu ej pretrunā ar sevi. Kurš teica, ka es kaut ko daru priekš vīriešu dzimtas sekotājiem? Es cīnos kopš divu gadu vecuma, un man, tāpat kā tev, ir arī citas intereses."

Čiasona atbildēja, ka viņa nav pret seksīgām un spēcīgām MMA cīkstonēm, Loureda neesot tāda: "Tu cilvēkiem, kuri skatās šo sportu, veido nepareizu priekšstatu par to."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I fight for my tennis bracelet

A post shared by Master Valerie Loureda ? (@valerieloureda) on

Konflikta turpinājumā Loureda apgalvoja, ka MMA cīkstones var būt sievišķīgas un seksīgas, tajā pašā laikā nepazaudējot vietu sportā, kurā dominē vīrieši. Čiasona gan apšaubīja amata māsu, apgalvojot, ka viņu neinteresējot sieviešu MMA sporta attīstība: "Tu pārdod seksualitāti, nevis MMA."

"Es pārdodu seksualitāti, jo piedzimu ar atšķirīgu augumu no tavējā? Kad es esmu oktagonā, es cīnos tāpat kā tu. Kad esmu ārpus tā, esmu ļoti sievišķīga, jo tāda piedzimu. Beidz mani nīst," rakstīja Loureda

Abas cīkstones viena otrai veltīja apvainojumus par nespēju izprast sievišķību, bet pēdējais vārds piederēja Čiasonai: "Redzot, ko tu raksti, var secināt, ka tava izpratne par sievišķību ir ļoti šaura, un tas ir skumji."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master Valerie Loureda ? (@valerieloureda) on

21 gadu vecā Loureda pirmo profesionālo MMA cīņu aizvadīja 2019. gada 16. februārī, cīnoties prestižajā "Bellator" organizācijā.

Turpretim 28 gadus vecā Čiasona savas karjeras laikā ir aizvadījusi astoņas profesionālās cīņas, izcīnot uzvaras septiņās no tām. Pēdējos piecus profesionālās karjeras dueļus Čiasona ir aizvadījusi UFC ietvaros, kur arī tika piedzīvots vienīgais zaudējums

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu