Ceturtdienas horoskops: 4. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 4. jūnijam.

AUNS Nogurums un zināma neticība rezultātam, var novest pie nelabvēlīgām sekām. Palīdzīgu roku tev sniegs kāds cilvēks no malas, kurš atbalstīs gan morāli, gan praktiski. Varbūt tev vajadzēs izkratīt sirdi.

VĒRSIS Diemžēl iespējamas nelielas problēmas ar nekustamo īpašumu. Būs grūti pieņemt objektīvus lēmumus, taču situācija prasīs nopietnu pieeju. Koncentrēšanās spēju trūkums būs saistīts ar kaislībām mīlas ostā.

DVĪŅI Pievērs drusku lielāku uzmanību veselības stāvoklim. Nav izslēgts, jutīsies nedaudz savārdzis. Var rasties tieksme nodarboties ar pašdiagnostiku. Ja neesi speciālists šajā nozarē, nav vērts eksperimentēt!

VĒZIS Pieaugs intelektuālās spējas, saskarsmes dotības. Labvēlīgs laiks nopietnu lietišķo jautājumu risināšanai. Šodien noslēgtie līgumi un sāktie projekti solās sniegt ilgtermiņa labumu.

LAUVA Šobrīd aktuāli kļūs ģimenes budžeta jautājumi. Par visu vari vēlēsies ietaupīt, ierobežot arī tuvinieku tēriņus. Šā iemesla dēļ var pasliktināties attiecības ar mājiniekiem. Taču tava rīcība būs pareiza!

JAUNAVA Ja iespējams, atturies risināt juridiskus jautājumus, arī nekustamā īpašuma lietas labāk atlikt uz citu dienu. Daudz sekmīgāk sevi apliecinās radošās, ar mākslu, jo īpaši mūziku saistītās Jaunavas.

SVARI Tev piemītošais taisnīgums, atklātība un prasme rast kompromisus apkārtējos izraisīs simpātijas. Iespējams, piesaistīsi kādas ļoti pievilcīgas personas uzmanību, kas vēlēsies ar tevi iepazīties tuvāk.

SKORPIONS Šā brīža problēmu sakne atradīsies daudz dziļāk, nekā tu to meklēsi. Lai gūtu skaidrāku priekšstatu par notiekošo, būtu labi pajautāt dzīves pieredzes bagāta cilvēka viedokli, tā sakot, neitrālu skatu no malas.

STRĒLNIEKS Vēlēsies būt sabiedrībā, parādīt sevi visā krāšņumā. Šis ir piemērots brīdis, lai veiktu dažāda rakstura pārrunas, pievērstos ar žurnālistiku, masu medijiem saistītajiem projektiem.

MEŽĀZIS Darbā var valdīt saspringta gaisotne, kura neļaus izpausties tavām radošajām spējām. Apej ar līkumu šefa kabinetu, nedodies pie viņa ar lūgumiem. Rūpīgāk paseko līdzi paveikto darbu kvalitātei.

ŪDENSVĪRS Var negaidīti zust mēra izjūta naudas lietās. Nav vēlams veikt spontānus pirkumus, kārtot ar aizdevumiem saistīto. Mīļotā centienus vest tevi pie prāta uztversi kā brīvības ierobežošanu.

ZIVIS Ja emocijas ņems virsroku pār veselo saprātu, ātri vien iekulsies sarežģījumos. Lai arī kā liktos, ka ir pienācis pēdējais laiks kardināli mainīt dzīvi, vispirms visu kārtīgi pārdomā un tikai tad rīkojies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu