"Lai tavi bērni piedzimst par kropļiem!" Anestezioloģe, atklājot stāstu par nevakcinēta bērna nāvi, saņem nāves draudus (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vakcīna. Ilustratīvs attēls.
Vakcīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Pirmdien, 1. jūnijā, anestezioloģe Kristīne Pitkeviča sociālajā tīklā "Facebook" dalījās ar skumju stāstu par sešus gadus veca zēna zaudēto cīņu par dzīvību ar difteriju. Ieraksts izraisīja plašu ažiotāžu un pati Kristīne LTV raidījumam "Panorāma" atklāj, ka ir saņēmusi draudus ne tikai komentāros, bet arī privāti.

Kristīne Pitkeviča raidījumam norāda, ka ar vecāku atļāvu uzrakstījusi stāstu par puisīti, kurš nomira viņas kolēģes maiņā. Zēna vecāki ir pārliecināti "antivakseri" un puisēns nebija bijis potēts pret difteriju.

"Es zināju, ka "antivakseri" mani ienīdīs, bet, ja kaut vai dažiem vecākiem pēc mana ieraksta izlasīšanas mainīsies domas un tiks izglābta kaut vai viena bērniņa dzīvība, mans darbs būs paveikts," norāda ārste.

Cilvēku ļaunums un naida runa Kristīni tiešām pārsteigusi, jo viņa nebija gatava, ka saņems draudus pat privāti vēstulēs.

"Es nebiju gatava saņemt nāves draudus un novēlējumus, lai mani bērni piedzimst par kropļiem," raidījumam atklāj sieviete, norādot, ka šodien viņa izbauda labo laiku un cenšas par visu negatīvismu nedomāt.

Ierakstam par zēna nāvi ir vairāk nekā 1100 komentāru un teju 900 reakcijas, tāpat ar viņas stāstu par kolēģes pieredzi ir dalījušies vairāk nekā 1200 cilvēku.

Kolēģei šonakt dežūrā nomira pacients - sešgadīgs puika. Pirms gada viņš saslima ar difteriju, saslima ļoti smagi -...

Posted by Kristīne Pitkeviča on Monday, June 1, 2020
Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu