Piektdienas horoskops: 5. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 5. jūnijam.

AUNS Dažus Auna zīmes pārstāvjus var nomocīt neraksturīga neizlēmība, nespēja pietiekoši smalki iedziļināties problēmas būtībā. Nerisini lietas, par kurām tev ir tik vien kā aptuvena nojausma.

VĒRSIS Spēsi objektīvi novērtēt savas spējas, līdz ar ko dotie solījumi no tavas puses tiks pildīti nevainojami. Šodien var izdoties vienoties ar sadarbības partneriem par izdevīgu darījumu.

DVĪŅI Darba jomā viss ritēs ierastajā ritmā, būtiski pavērsieni nav gaidāmi. Savukārt mīlas frontē vajadzētu kļūt nedaudz vērīgākam un novērst iespējamo negaisa tuvošanos. Esi iejūtīgāks pret partneri.

VĒZIS Vari sajusties iztukšots. Kādam Vēzim nogurums un apātiskais noskaņojums liks ātrāk pārtraukt darba dienu un doties taisnā ceļā uz mājām atpūsties. Mīļotā cilvēka klātbūtne palīdzēs tev justies labāk.

LAUVA Pašreizējo notikumu gaitu ietekmēt nebūs tavos spēkos, tāpēc labāk liec lietā pielāgošanās prasmes, esi gatavs jauniem kompromisiem. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku var parādīties jauna dzirkstelīte.

JAUNAVA Centies uzturēt, cik vien var harmoniskas attiecības ar mājiniekiem, tas dos iespēju saglabāt maksimālas koncentrēšanās spējas darbā. Šodien var akcentēties ar grāmatvedību, lietvedību saistītais.

SVARI Diena kā radīta Svariem, kuri strādā masu medijos. Veiksme smaidīs arī reklāmas lauciņā esošajiem. Pašreizējie apstākļi var ļaut uzlabot materiālo stāvokli, tev tikai jāuzdrošinās spert soli pretī pārmaiņām!

SKORPIONS Nav izslēgts, uzstādīsi sev pārāk augstas prasības, līdz ar ko iespējami emocionāli pārdzīvojumi, vilšanās. Nesaskati katrā pretimnācējā nelabvēli, atbrīvojies no uzmācīgām domām.

STRĒLNIEKS Lieki neizaicini likteni. Šobrīd esi piesardzīgāks ar izteicieniem, atturies no bravūrīgas nostājas. Vēlamāk ieturi piezemētāku attieksmi gan darba jomā, gan privātajā dzīvē. Vakaru pavadi mājās.

MEŽĀZIS Labvēlīga diena juridisko jautājumu risināšanai. Mežāži, kuri ieņem vadošus amatus, var saskarties ar padoto nolaidību un negodīgumu. Savos spriedumos būsi stingrs, bet taisnīgs!

ŪDENSVĪRS Būsi dumpinieciski noskaņots. Ja nevēlies sarežģīt attiecības ar priekšniecību, centies apslāpēt ambīcijas, neļauj dusmām ņemt virsroku. Dienas izskaņā vēlams nedaudz pasportot.

ZIVIS Lieliski spēsi sastrādāties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tavi komplimenti un tai pašā laikā taktiskā uzvedība radīs neviltotas simpātijas. Nebūs brīnums, ja kāda sirdij liksi pukstēt daudz straujāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu