Jevgēnija Petrosjana gados jaunā sieva netieši dod mājienus par ģimenes pieaugumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas humorista Jevgēnija Petrosjana jaunā sieva Tatjana Bruhunova pirmo reizi netieši apstiprināja, ka viņai ar 74 gadus veco skatuves mākslinieku ir ģimenes pieaugums.

Bruhunova pēkšņi sāka reklamēt apģērbu zīmolu, kas paredzēts topošajām māmiņām. To Krievijā reklamē arī citas slavenības, kuras kļūs vai arī nesen kļuva par mātēm, tādēļ fani izlēma, ka Bruhunova kļuvusi par māmiņu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

Tāpat netiešs apstiprinājums par ģimenes pieaugumu lasāms viņas publiskajā komentāru sarakstē ar skandalozo žurnālisti Boženu Rinsku. Tatjana sociālajos tīklos apsveica žurnālisti ar meitas piedzimšanu, uz ko atbildē Rinska rakstīja, ka savukārt apsveic Bruhunovu ar dēla piedzimšanu, piedāvājot savu meitu par līgavu Petrosjana un Bruhunovas kopīgajai atvasei.

Jāpiebilst, ka arī Rinska reklamē minēto apģērbu zīmolu. 

"Apollo" jau ziņoja, ka Krievijas presē tiek mēļots, ka Bruhunovai un Petrosjanam bērnu esot dzemdējusi surogātmāte. Petrosjana un viņa jaunās sievas dēls esot piedzims Dubaijas klīnikā 13. martā. Pāris toreiz speciāli devās uz AAE, aizbildinoties ar kopīgiem svētkiem, taču patiesībā esot atpakaļ uz Krieviju atveduši mazuli. Pati Bruhunova šīs runas gan noliedza.

Fanus aizdomīgus dara arī tas, ka Petrosjans nesen pēkšņi pārtrauca slēpt attiecības ar Bruhunovu, publiskojot kopbildi ar savu 31 gadu veco sievu. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu