"Labi, ka viņam blakus bija sargeņģelis." MMA čempions pārdzīvo šaušalīgu laupīšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Argentīnas jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "Combate" čempions Bruno Kaneti cietis bruņotā laupīšanā, vēsta "Bloody Elbow".

Bruno ir UFC veterāna Gvido Kaneti jaunākais brālis un čempions "Combate" svara kategorijā līdz 66 kilogramiem.

Kaneti jaunākajam laupītāji uzbruka, kad viņš uz sava motocikla brauca cauri Lanas pilsētai. Laupītāji viņu aplenca un prasīja atdot spēkrata atslēgas. Mirkļa apjukumā cīkstonis aizmirsis, kur atrodas viņa atslēgas. Ilgi nekavējoties, viens no laupītājiem izdarīja pirmo sitienu. Tajā mirklī Kaneti nolēma aizstāvēties.

Tiesa, cīņas laikā viens no laupītājiem izvilka šaujamieroci. To ieraudzījis, Kaneti metās bēgt, bet noziedznieks cīkstoņa virzienā izdarīja vairākus šāvienus, savainojot viņu krūškurvī un vēderā. Laupītāji nolēma nepiesavināties Kaneti motociklu, tā vietā viņi paņēma cīkstoņa telefonu un metās bēgt.

Acīmredzot netālu no notikuma vietas bijis arī Gvido, kurš palīdzēja brālim. Pēcāk UFC veterāns vietējiem medijiem atklāja, ka Bruno savainojumi nav bijuši nopietni un viņš jau ir izrakstīts no slimnīcas: "Labi, ka viņam blakus bija sargeņģelis. Paldies dievam, ka lodes nopietni nesavainoja viņa orgānus."

Vietējās varas iestādes ir uzsākušas kriminālprocesu, bet neviens arests vēl nav veikts.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu