Sandis Ozoliņš un "Avalanche" tikuši visu laiku labāko NHL komandu kausa pusfinālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kamēr Nacionālā hokeja līga (NHL) gatavojas sezonas atsākšanai balsojums par visu laiku labāko NHL sešinieku "NHL on NBC" sociālo tīklu platformās turpinās. Sandis Ozoliņš iekļuva "Avalanche" vienības zvaigžņu komandā un kopā ar Kolorādo klubu ticis balsojuma pusfinālā.

"NBC Sports" veidotajā balsojumā savā starpā tiekas NHL komandu visu laiku labākie sešinieki (trīs uzbrucēji, divi aizsargi un viens vārtsargs), lai noskaidrotu, kura vienība tad var lepoties ar visu laiku labāko zvaigžņu komandu.

Latvijas hokeja leģenda Sandis Ozoliņš ir iekļuvis Kolorādo "Avalanche" zvaigžņotajā sešiniekā. Viņa partneris aizsardzībā ir Ādams Fūts, bet uzbrukuma līnijā atrodami latvieša bijušie cīņu biedri Pīters Forsbergs un Džo Sakiks, kā arī "Avalanche" tagadējā zvaigzne Neitans Makkinons. Par vārtu drošību, protams, rūpējas Patriks Ruā.

Ceļā uz pusfinālu "Avalanche" sešinieks pārspēja Dalasas "Stars" un Seintluisas "Blues" spīdekļus. Pusfinālā Kolorado vienībai stāsies pretim Edmontonas "Oilers" visu laiku labākie vīri - Konors Makdeivids, Veins Greckis, Jari Kurri uzbrukumā ar Kevinu Lovu un Polu Kofiju aizsardzībā, savukārt vārtu vīra loma uzticēta Grantam Fūram.

Otrā pusfināla pārī tiekas Detroitas "Red Wings" un Pitsburgas "Penguins". Ja "Avalanche" un "Red Wings" izdotos kvalificēties finālam, tad virtuālajā vidē tiktos divas vienības, kuru hokejisti aizvadītā gadsimta deviņdesmitajos gados bija nesamierināmi ienaidnieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu