Policija Bauskā aizturējusi narkotiku tirgoni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Narkotikas.
Narkotikas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ Bauskā par narkotisko un psihotropo vielu iegādi un glabāšanu realizācijas nolūkā aizturēts vīrietis, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Veicot operatīvos pasākumus, otrdien, 2. jūnijā, policisti aizdomās par narkotisko un psihotropo vielu iegādi un glabāšanu realizācijas nolūkā aizturēja 1995. gadā dzimušu rīdzinieku.

Pie viņa atrasti 30 grami baltas krāsas pulverveida vielas, kas bija iepakota polietilēna maisiņos. Visas narkotiskās un psihotropās vielas atsavinātas un nosūtītas uz ekspertīzi.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā.

Par šādiem pārkāpumiem paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Tuvākajā laikā tiks lemts par drošības līdzekļa un procesuālā statusa piemērošanu aizturētajai personai.

Šogad pirmajos piecos mēnešos Bauskas iecirkņa apkalpojamā teritorijā par narkotisko un psihotropo vielu nelegālu apriti tika sākti astoņi kriminālprocesi, savukārt pērn attiecīgā laika posmā - 12.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu