"Atradu vīru striptīzklubā." Sedokova atklāti par pārdzīvoto iepriekšējā laulībā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā Krievijas mūziķe un latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete Anna Sedokova nesen vietnē "Instagram" rīkoja tiešraidi, kas bija veltīta viņas jaunajai grāmatai, kas pavisam drīz būs nopērkama. Grāmatā tikuši apkopoti ļoti personīgi viņas dzīves stāsti, taču ar vienu no tiem viņa dalījās tiešraides laikā. 

Sedokova atcerējās, kā pameta savu pirmo vīru. Situācija bijusi ļoti sarežģīta, jo mūziķe bijusi jauna, ar mazu bērnu uz rokām un jau bez karjeras grupā "VIA GRA" un bez mātes atbalsta, tomēr joprojām nenožēlo savu lēmumu.

Atgādinām, ka Sedokovas pirmais vīrs bija nu jau mirušais Kijevas futbolists Valentīns Belkevičs.

"Es atceros, braucu garām mājai, kur viņš agrāk dzīvoja, un ieraudzīju viņa mašīnu. Esot stāvoklī, iegāju tur un meklēju viņu.

Atradu striptīzklubā. Iedomājieties, es ar milzīgu vēderu ieeju, bet tur kaut kāda sieviete berzējas gar viņu. 

Viņš sēdēja piedzēries, bet es taču esmu laba sieviete. Zināt, ko es izdarīju? Paņēmu viņu aiz rokas un teicu: "Iesim nu mājās"," pastāstīja Sedokova, neslēpjot emocijas. 

Pēc mūziķes teiktā, krāpšana turpinājusies arī pēc meitas Alīnas dzimšanas, līdz viņa to nav spējusi izturēt. Neskatoties uz to, ka visi teica, ka Sedokova netiks viena galā, viņa tomēr aizgājusi no vīra.

""Tu nolēksi no balkona bez manis," man teica vīrietis, ar kuru es biju domājusi nodzīvot līdz mūža beigām," atminas Sedokova. 

Viņas meitai Alīnai tagad ir 16 gadi, Sedokova ir bijusi precējusies trīs reizes, no kurām katrā laulībā dzimis bērns. Nu mūziķe kopš pagājušā gada ir attiecībās ar Timmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu