Medijs: Ir zināms, kad Porziņģim būs jāatgriežas ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: www.mavs.com

"The Dallas Morning News" apskatnieks Breds Tounsends atklājis, kad ASV varētu atgriezties Dalasas "Mavericks" spīdekļi Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs.

Aizvadītajā mēnesī gan Dončičs, gan Porziņģis atgriezās savās dzimtajās valstīs, bet tagad, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas atsākšanai jau ir izstrādāts plāns, aizvien biežāk tiks spekulēts, kad Eiropā un citās, ne Amerikā dzīvojošās NBA zvaigznes atgriezīsies savu klubu rīcībā.

Taunsends gan skaidro, ka Porziņģis ASV vēl kādu laiciņu neatgriezīsies: "Sezonas jaunā treniņnometne sāksies 30. jūnijā. Līdz ar to "Mavericks" negaida Dončiču un Porziņgi atpakaļ ātrāk par otro vai trešo jūnija nedēļu."

Dalasas kluba sastāvā lielu robu pirms atgriešanās laukumā, vismaz šobrīd, nav. Būtiskākais iztrūkums ir centra spēlētājs Dvaits Pouels, kurš ārstē Ahileja cīpslas plīsumu.

"Mavericks" sastāvā citu traumu nav. Arī Marks Kjūbans iepriekš ir izteicies, ka pilnos spēkos Dalasas klubs ir konkurētspējīgs, jo spēlētāju pārliecība par viņu spēkiem esot augsta," raksta Taunsends.

NBA atgriešanās noteikumi paredz, ka 22 spēcīgākās komandas vēl astoņus regulārās sezonas mačus aizvadīs Disnejlendā Orlando pilsētā. Visām 16 komandām, kuras ir izslēgšanas spēļu zonā, uz spēlēm Orlando pievienosies Portlendas "Trail Blazers", Ņuorleānas "Pelicans", Sakramento "Kings", Sanatnonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" no Rietumu konferences, bet vienīgā ārpus izslēgšanas spēļu zonas komanda Austrumu konferencē būs Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu