Tiešraides arhīvs ⟩ Informē par pieņemtajiem lēmumiem pēc MK ārkārtas sēdes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts kanceleja

Šodien Ministru kabineta ārkārtas sēdē valdības pārstāvji plāno spriest par atsevišķu ar Covid-19 pandēmiju noteikto ierobežojumu mīkstināšanu.

Video: Preses konference 4. jūnijā

Preses konferencē piedalās Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, veselības ministrija ministre Ilze Viņķele, tieslietuministrs Jānis Bordāns, kultūras ministrs Nauris Puntulis un finanšu ministrs Jānis Reirs.

Pagaidām gan nav zināms, par kuru ierobežojumu mīkstināšanu ministri varētu spriest, tomēr trešdien premjers Krišjānis Kariņš (JV) Latvijas Televīzijā sacīja, ka par izmaiņām drošāk varēšot izteikties pēc šodienas valdības ārkārtas sēdes. "Bet radikālas maiņas jau nebūs. Varbūt vēl kaut ko nedaudz paplašinās, bet diezgan maz kas ir palicis ierobežots," piebilda Kariņš.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka valdība šodien varētu diskutēt par atsevišķu ierobežojumu mīkstināšanu, bet konkrētus lēmumus pieņemt nākamnedēļ gaidāmajā Ministru kabineta sēdē.

Jau ziņots, ka saistībā ar Covid-19 izplatību Latvijā līdz 9.jūnijam izsludināta ārkārtējā situācija. Premjers iepriekš uzsvēris, ka Covid-19 pandēmijas dēļ noteikto ierobežojumu mīkstināšana pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas 9.jūnijā būs atkarīga no sabiedrības atbildīgas attieksmes.

"Ja izturēsimies atbildīgi, tad pēc 9.jūnija soli pa solim varēsim atvērt ekonomiku, vairāk atgriezties jaunajā ikdienas dzīvē un rutīnā," pauda Ministru prezidents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu