"Braucot palika slikti un es aizvēru acis." Pensionārs iebrauc pretējā joslā un izraisa smagu avāriju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Daudzi autovadītāji, kuri ceturtdien, 4. jūnijā, brauca pa Lubānas ielu, ceļā noteikti pavadīja daudz vairāk laika, nekā sākotnēji bija plānojuši. Kāds vīrietis, vadot "Volkswagen" spēkratu, iebrauca pretējā joslā un izraisīja avāriju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Neparedzamā situācijā šodien īsi pirms divpadsmitiem dienā nokļuva trīs autovadītāji Lubānas ielā. Kāds cienījama vecuma kungs, kas atradās pie "Volkswagen Passat" stūres, iebrauca pretējā joslā un izraisīja frontālu sadursmi. Izrādās, ka ļaunu joku ar pensionāru izspēlēja viņa veselības stāvoklis.

"Ziniet, es vienkārši braucu un man kaut kā kļuva slikti. Es aizvēru acis un… Ātrums nebija liels. Tik negaidīti viss notika. Es īsti nemācēšu pateikt vai nogurums. Es vispār ārstējos. Kardioloģija, diabēts. Ārstējos Iekšlietu ministrijas poliklīnikā, pats esmu pensionārs. Man tā ir pirmā avārija šāda," stāsta "Volkswagen" vadītājs.

Negadījumā cietušo nav, tāpēc šoreiz glābēju hidrauliskie instrumenti, kurus tie parasti liek lietā smagās avārijās, palika neizmantoti. Bet situācija no "Mazda" šoferes sēdvietas tik un tā izskatījās baisi.

"No pretējās joslas tā melnā mašīna nāca virsū. Es mēģināju bremzēt…, tas iesitās tajā baltajā. Viņiem vairs garām nevarēju paiet. Es neko tādu nebiju redzējusi. Man jau nekāda trieciena nebija, tā baltā mašīna visu uz sevi paņēma," stāsta "Mazda" vadītāja Ināra.

Likumsargi apstiprina, ka "Volkswagen" šoferis avārijas brīdī pie stūres atradās skaidrā prātā, līdz ar to kriminālprocesa nebūs un sākta administratīvā lietvedība. Kamēr policisti rakstīja protokolus, glābēji ar absorbentu savāca izlijušo eļļu un degvielu, bet mediķi pieņēma lēmumu "Volkswagen" šoferi un viņa kundzi tomēr aizvest uz slimnīcu, lai veiktu vispārēju veselības stāvokļa pārbaudi.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu