Uz jautājumu par Mihaela Šūmahera veselības stāvokli atbildējis viņa brālis Ralfs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Medijiem un leģendārā Mihaela Šūmahera atbalstītājiem joprojām interesē, kāds ir bijušā pilota veselības stāvoklis. Šoreiz taujāts tika Šūmahera jaunākais brālis Ralfs, vēsta "Postimees"

Šūmahera uzvārds atkal ir pietuvojies F-1, jo Mihaela dēls Miks gatavojās potenciālajai debijai augstākajā līmenī. Daudzi uzskata, ka viņš drīzumā varētu pievienoties "Alfa Romeo" komandai. Savukārt par paša Mihael veselību jautājums tika uzdots viņa jaunākajam brālim

Ralfs līdzīgi kā citi līdz šim aptaujātie Šūmahera tuvinieki savos komentāros bija ieturēts: "Mēs kopā ar ģimeni esam vienojušies, ka nerunāsim par šo jautājumu."

Pavisam nesen Vācijas telekanālā RTL izskanēja pavisam amizanta frāze: "Šūmahers atgriežas F-1." Tas tā notika, jo Ralfa 18 gadus vecais dēls Dāvids piedalījās virtuālajās sacīkstās, kas tika translētas dzīvajā ēterā.

""Šūmahers atgriežas F-1" skanēja patiesi neierasti un mēs visi par to pasmējāmies. Domāju, ka tā ir lieliska izklaide, kas puišiem, kuri ar to nodarbojas, nemaz nav tik viegla. Tomēr lielos vilcienos, tā ir tikai spēle," sacīja Ralfs Šūmahers.

Pavisam nesen par bijušā komandas biedra un drauga veselības stāvokli tika taujāts Felipe Masa, kurš, līdzīgi kā citi Šūmahera tuvinieki un draugi, cienīja leģendārā pilota ģimenes vēlmi ieturēt klusumu.

"Es zinu, kā jūtas Šūmahers. Manā rīcībā ir informācija. Manas attiecības ar viņu joprojām ir tuvas, kā tas bijis vienmēr. Manuprāt, galvenais, kas visiem ir jāzina, ir tas, ka Šūmahera situācija nav viegla. Mihaels ir nonācis grūtā dzīves fāzē, bet mums ir jāciena gan viņu, gan viņa ģimeni. Viņi [Šūmahera ģimene] nevēlas atklāt plašāku informāciju. Kas gan es esmu, lai to darītu viņu vietā," sarunā ar kanāla "Fox" Brazīlijas versiju izteicās Masa.

Savas karjeras laikā Šūmahers ir kļuvis par septiņkārtēju F-1 čempionu, kā arī viņam pieder vairāki šī sporta rekordi, tai skaitā visvairāk uzvaru atsevišķos "Grand Prix" posmos (91).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu