Kad ar sociālajiem tīkliem pelni vairāk nekā darbā - tapis zināms, cik ar "Instagram" kontu nopelnījis Krištianu Ronaldu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Portāls "Buzz Bingo" atkal ir apkopojuši aizvadītā gada pelnošākās slavenības "Instagram" vietnē. Pirmajā desmitā vietu ieņēmuši veseli seši sportisti.

Ar lielu atrāvienu pirmajā topa vietā atrodams slavenais futbolists Krištianu Ronaldu. Par šo faktu gan nevajadzētu būt pārsteigtiem, jo portugālis šā gada sākumā kļuva par pirmo "Instagram" lietotāju, kurš sasniedzis 200 miljonu sekotāju robežu.

Piedāvātajos datos ir atspoguļota slavenību "Instagram" peļņa laika periodā no 2019. gada marta līdz šā gada martam. Minētajā nogrieznī Ronaldu ar savu "Instagram" kontu ir nopelnījis 50,3 miljonus ASV dolāru (44,2 miljoni eiro). Portugāļa tuvākais sekotājs ir viņa amata brālis no Argentīnas - Lionels Mesi. Aizvadītā gada labākais futbolists ar "Instagram" kontu nopelnījis ievērojami mazāk nekā Ronaldu - 30,4 miljonus ASV dolāru (26,7 miljoni eiro).

Interesanti, ka Ronaldu peļņa no "Instagram" konta ievērojami pārsniedz viņa algu Turīnas "Juventus" futbola klubā. Itālijas futbola grandā portugālis par sezonu nopelna 31 miljonu eiro, kas ir par 13 miljoniem mazāk nekā viņa peļņa no "Instagram".

Uzreiz aiz slavenajiem futbolistiem topā seko Dženeru māsas - Kendala (22.5 miljoni eiro) un Kailija (17,2 miljoni eiro).

No sportistiem top 10 ir iekļuvis arī slavenais kriketists Virats Koli (13,8 miljoni eiro), Deivids Bekhems (10,1 miljons eiro), Neimars (7,1 miljons eiro), kā arī Zlatans Ibrahimovičs (6,7 miljoni eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu