Foto un video ⟩ Zeme, atveries? Ģertrūdes ielā bruģī ielūzuši divi auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šodien, 5. jūnijā, Ģertrūdes ielā Rīgā notikusi avārija, divām automašīnām ielūstot bruģī.

10.32 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Ģertrūdes ielu 14A, kur ielas braucamajā daļā bruģī bija ielūzušas "Mercedes-Benz" un "BMW" markas automašīnas, portālam "Apollo" pastāstīja VP Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Elīna Priedīte.

Kā novēroja portāls "Apollo", "BMW" markas auto priekšdaļa atrodas zem bruģa. Otram auto paša spēkiem izdevies izkļūt, pastāstīja Priedīte. Šobrīd notikuma vietā strādā policijas darbinieki. 

Slēgta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielas posmā starp Brīvības un Tērbatas ielām.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, iegruvums izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras šodien notiek visā Daugavas labajā krastā.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963. gadā un savu laiku nokalpojuši," pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Video tiešraide: 

Viņa arī uzsvēra, ka ir labi, ka avārija notikusi tieši vasarā un pārbaužu laikā, jo ziemas sezonā tas varētu būt arī potenciāli bīstami un bez karstā ūdens varētu palikt viss kvartāls.

Notikuma vietā jau ir ieradušies atbildīgie avārijas dienesti, kas konkrēto ielas posmu norobežos. Šajā posmā plānots ierobežot arī satiksmi, lai sāktu nepieciešamos remontdarbus.

Pēc uzņēmuma rīcībā esošās informācijas, automašīnas vadītājs negadījumā cietis nav. Negadījuma sekas kompensēs "Rīgas siltums".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu