"Man draudēja ar nāvi, piekaušanu un vēl..." Brazīliešu futbola zvaigznes sieva par laulībām ar citas rases vīru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Brazīlijas futbola zvaigzne Luiss Adrianu aizvadītajā gadā mija gredzenus ar Krievijas modeli Jekaterinu Dorožko. Krievu skaistule ir atklājusi, ka attiecības ar futbolistu viņas dzīvē ienesušas arī daudz problēmas.

Adrianu ar Dorožko iepazinās, kad brazīlietis no 2017. līdz 2019. gadam pārstāvēja Maskavas "Spartak". Aizvadītā gada vasarā uzbrucējs pārcēlās atpakaļ uz dzimteni, lai pievienotos "Palmeiro" vienībai.

Kopā ar Adrianu uz Brazīliju devās arī viņa izredzētā Dorožko, kura "Instagram" ierakstā atklājusi, ka vīra dzimtajā valstī viņa netika uzņemta ar pašu lielāko laipnību: "Bieži vien, kad Brazīlijā gāju uz futbola spēlēm, dzirdēju, ka vietējie līdzjutēji uzdrošinājās teikt: "Skat, tā ir tā krieviete.""

Tāpat modele atklāja, ka viņa vairākkārt saņēmusi draudus tā dēļ, ka iestūrējusi laulības ostā ar citas rases vīrieti.

"Ilgu laiku saņēmu draudu vēstules katru dienu. Man draudēja ar nāvi, piekaušanu un vēl citām drausmīgām lietām. Vēlēja maniem vecākiem slimības. Viss tikai tāpēc, ka esmu precējusies ar melnādaino vīrieti," rakstīja Dorožko.

"Labi, ka man ir dzelzs nervi, citādāk to nebūtu izturējusi," piebilda modele.

Nobeigumā Dorožko pauda neizpratni par notiekošo pasaulē: "Kāpēc cilvēki ir tik nežēlīgi? Mani audzināja neizdalīt cilvēkus. Puse no manas ģimenes ir melnādainie cilvēki un es viņus ļoti mīlu. Baidījos, ka viņi mani nepieņems, jo esmu no Krievijas un man ir cita mentalitāte. Bet tā tas nebija."

Dorožko 33 gadus vecais vīrs savas karjeras laikā ir pārstāvējis tādus Eiropas futbola klubus kā Doņeckas "Shahktar", AC "Milan" un jau pieminēto Maskavas "Spartak". Veiksmīgāko sniegumu Adrianu demonstrēja Ukrainas kluba rindās, kur viņš 162 mačos izcēlās ar 77 vārtu guvumiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu