"No mašīnas tiku laukā pa aizmugurējām durvīm." Ģertrūdes ielas bruģī ielūzušo auto šoferi komentē negadījumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 5. jūnijā, Rīgā, Ģertrūdes ielā notika neparasts gadījums, kā rezultātā divas mašīnas iebruka zemē, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Dienas Ziņas".

Zem Katrīnas mašīnas vārda tiešajā nozīmē atvērās zeme. Izrādās, ka uzņēmuma "Rīgas siltums" veikto pārbaužu laikā radās izskalojums, kā rezultātā brauktuves daļa kļuva lēna un mašīna ielūza segumā.

Vispirms bedrē iebrauca "Mercedes" vadītājs Artūrs. "Iekritu un uzreiz tiku laukā no bedres. Cik es pats sapratu, tad es vairāk ar mašīnas kreiso sānu iekritu bedrē."

"Izkāpu laukā no mašīnas, lai uzliktu kaut kādu brīdinājuma zīmi, bet burtiski pēc septiņām sekundēm meitene uzreiz aiz manis iebrauca tieši bedrē," notikušo aprakstīja Artūrs.

"Es vienkārši iegāzos bedrē. Ātrums bija mazs, jo satiksme bija lēna. Bedri neredzēju vispār, bet aculiecinieks teica, ka bedre jau bijusi pirms es iebraucu tajā," atminējās Katrīna.

Katrīna stāsta, ka no mašīnas izkļuvusi izkāpjot pa aizmugurējām durvīm.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka plkst. 10.32 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Ģertrūdes ielu 14A, kur ielas braucamajā daļā bruģī bija ielūzušas "Mercedes" un "BMW" markas automašīnas. Negadījuma rezultātā tika slēgta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielas posmā starp Brīvības ielu un Tērbatas ielu.

Iegruvums izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras šodien notiek visā Daugavas labajā krastā.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Uzņēmums "Rīgas siltums" segs arī visus zaudējumus un apmaksās brauktuves remontu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu