"Jūs neesat ceļu policisti, lai raustītu durvis." Ķekavas pusē likumsargi aiztur rūdītu dzērājšoferi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija
Policija Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kāds Ķekavas pusē dzīvojošs vīrietis ir labi pazīstams teju visiem vietējiem policistiem, jo vairākkārt pie auto stūres sēdies pamatīgā alkohola reibumā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Maija sākumā likuma sargu rokās Ķekavas apkaimē kārtējo reizi nonāca kāds viņiem jau labi pazīstams vietējais iedzīvotājs.

Jau toreiz, vietējās policijas priekšnieks norādīja, ka vismaz līdz šim aizturētais no savām kļūdām nav mācījies un nekādi sodi viņu nav atturējuši no arvien jauniem un jauniem konfliktiem ar likumu.

"Saņemta informāciju par kādu "Saab" vadītāju, kurš it kā pārvietojas visai nedroši un bīstami. Darbiniekiem izdevās arī diezgan ātri šo automašīnu sastapt," raidījumam norādīja Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) priekšnieks Māris Bomiņš.

Un par lielu pārsteigumu, to pilotējis tas pats, jau labi zināmais vīrietis, kuru gadu gaitā iepazinuši vai visi apkaimes policisti.

"Pieejot pie mašīnas, darbiniekiem kļuva skaidrs, ka vīrietis ir stipri iereibis, to arī uzrādīja alkometrs, kurš uzrādīja 2,6 promiles, arī pārējā kompānija mums ir labi zināma, ne reizi vien nonākusi redzeslokā," stāstīja Bomiņš.

"Tika izsaukta arī Valsts policija, mašīna evakuēta. Un, ņemot vērā šī vīrieša acīmredzamu vēlmi nokļūt apcietinājumā, cerams arī tiesa ņems vērā viņa vēlmi regulāri braukt alkohola reibumā, un šoreiz piemēros ar brīvības atņemšanu saistītu sodu," norādīja RPP priekšnieks Bomiņš.

Šoferis vēl paspēja izraisīt konfliktu ar policistiem, norādīdams, ka viņi parasti ir agresīvi un, ka viņam labāk patīkot ceļu polcisiti.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu