Agate Muceniece atklāti pastāsta, kā Prilučnijs reaģējis uz apsūdzībām vardarbībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no video.
Ekrānuzņēmums no video. Foto: скриншот видео

Latviešu aktrise Agate Muceniece atklātā sarunā ar Krievijas televīzijas zvaigzni Jekaterinu Varnavu, dalījusies, kā viņas vīrs Pāvels Prilučnijs reaģējis uz video, kurā vīrietis apsūdzēts vardarbībā.

Sarunā, kas publicēta Mucenieces "Youtube" kanālā, viņa atzinās, ka pāris šim solim gatavojies jau ilgi.

"Jau gadu attiecībās bija pastāvīgas problēmas - mēs salamājāmies un atkal salabām," atklāja Agate.

Muceniece stāstīja, ka viņi bieži kopā devušies tūrēs, un arī to laikā varējuši sastrīdēties. Sieviete teica, ka Pāvels esot patoloģiski greizsirdīgs, bet viņa pati nē. Viņai svarīgākais bijis godīgums.

Agate atklāja, ka pēc šķiršanās Prilučnijs sacījis tikai vienu frāzi: "Ja tu sagribi - atnāc!"

Viņa domājusi, ka bijušajam vīram būtu jālūdz piedošana, taču Pāvels nav atvainojies. Agate vērsusies pie psihologiem, taču bijis nepieciešams, lai to dara arī Prilučnijs, taču viņš no tā atteicies. Viņa sapratusi, ka savstarpējos pārmetumos ir gājuši pārāk tālu.

Muceniece arī pastāstīja, ka Prilučnijs reaģējis uz video, kurā sieviete sacīja, ka viņš pret sievu pacēlis roku, izdzinis viņu no mājām un sasitis telefonu.

"Tā bija trakākā nakts manā dzīvē," sacīja Agate. "Bija tāda sajūta, ka mani no iekšpuses zāģētu ar zāģi. Viņš uz šo video reaģēja slikti. Paša teica, ka es esmu nodevēja."

Šobrīd sieviete nenožēlo, ka publicējusi video, kaut gan saskārusies arī ar negatīvu reakciju.

"Es zināju, ka tas izsauks rezonansi - un tā arī notika. Bet tas, par ko tas pārtapa, pat situācija ar Regīnu, pārauga tādos apmēros! Cilvēki par vardarbību ģimenē sākuši runāt vairāk," pauda Muceniece.

Atgādinām, ka par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā. Aktieri iepazinās 2010. gada filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu