"Nevarēju pakustēties." Skandalozais Kiris reiz pirms uzvaras pret Nadalu visu nakti lietoja alkoholu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niks Kiris
Niks Kiris Foto: SIPA/Scanpix

Skandalozais austrāliešu tenisists Niks Kiris reiz pirms svarīga mača pret Rafaelu Nadalu visu nakti pavadīja naktsklubā, lietojot alkoholu.

Par notikušo viņu kopīgajā podkāstā stāstīja Kira draugs Eliots Lonijs. 

"Mēs ar tevi kopā devāmies uz ASV. Naktī pirms tava mača pret Rafu [Nadalu] mēs devāmies izklaidēties. Tu, es un vēl pāris puiši. Mēs tajā vakarā kārtīgi atpūtāmies. Tu arī," stāstīto iesāka Lonijs.

Mokoties ar paģirām, Lonijs nākamajā dienā nav spējis noticēt tam, ko redzēja televizorā: "Nākamajā dienā es biju vienkārši miris. Visīstākais līķis. Es ieslēdzu TV un redzu, ka tu uz māla korta uzvari Nadalu. Draugam teicu: "Nespēju noticēt, ka Niks to dara. Viņš ne tikai spēlē ar vienu no labākajiem spēlētājiem pasaulē, iznīcinot viņu, bet arī dzēra kopā ar mums mazāk nekā 24 stundas iepriekš.""

Stāstītajam piekrita arī pats Kiris: "Jā, lieliski pavadījām laiku. Un tad es ieraudzīju izlozi... Man jāspēlē pret Rafu. Nekas jau nemainījās, jo tenisisti manās acīs neiegūst vairāk cieņas par pagātnes lauriem."

"Plāns bija vienkāršs. Sapratu, ka man būs jāspēlē agresīvi, jo īsti nevarēju pakustēties. Es apzinājos, ka man, visticamāk, vēl ir paģiras. Man vajadzēja izdarīt spēcīgas serves un spēlēt ļoti agresīvi," teica Kiris, piebilstot, ka tajā dienā zvaigznes vienkārši esot sastājušās par labu viņam.

Abi vīrieši gan nenorādīja tieši pirms kura mača pret Nadalu Kiris uzdzīvoja. Savas karjeras laikā Kiris ar spāņu tenisa leģendu ir ticies astoņas reizes, izcīnot trīs uzvaras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu