"Nav nekā tāda, kas mani ieinteresētu." Konors Makgregors skaidro lēmumu par karjeras beigšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien ar paziņojumu par karjeras noslēgšanu nāca klajā Konors Makgregors. Sarunā ar ESPN žurnālistu Arielu Helvani īrs ir paskaidrojis savu lēmumu.

Sarunā ar Helvani Makgregors vairākkārt uzsvēra, ka cīņu sports viņam vairs neradot interesi. Tāpat īrs neslēpa nepatiku pret UFC vadības attieksmi.

"Šī spēle mani vairs neieinteresē. Visa gaidīšana. Skatos uz pretinieku opcijām un šobrīd tur nav nekā tāda, kas mani ieinteresētu. Viņiem [UFC vadībai] vajadzēja turpināt iesākto. Kāpēc Gieči un Nurmagomedova cīņa tiek atlikta uz septembri? Kas septembrī būs citādāk? Es viņiem piedāvāju konkrētu plānu, bet viņi no tā atteicās. Vienmēr, neatkarīgi no tā, ko es teicu, viņi man pretojās, lai kaut kādā veidā izrādītu varu." 

31 gadu vecais cīkstonis atzina, ka tekstu paziņojumam par karjeras noslēgšanu viņš bija sarakstījis jau pirms divām nedēļām. Kā izteicās pats sportists, viņš vienkārši esot noguris no sporta.

"Man ir garlaicīgi. Es skatījos Bērnsa un Vudlija šovu, es skatījos šo cīņu šovu. Mani vienkārši šī spēle vairs nespēj ieinteresēt. Nezinu, vai tas ir tāpēc, ka nav publikas. Es tiešām nezinu," sacīja Makgregors.

Īrs gan atzina, ka iespējamā cīņa pret UFC leģendu Andersonu Silvu viņa interesi ir piesaistījusi: "Es nodomāju: "Velns, tā ir traka cīņa." Un tad visi sāka runāt par to, ka viņš ir vecs un vairs nav tāds kā reiz bija. Ko?! Cīnīšanās pret bijušo vieglā smagsvara cīkstoni un visu laiku labāko vidējā svara cīkstoni un visu laiku labāko cīkstoni kopumā nav atalgojama cīņa? Bet laikam viņiem tomēr bija taisnība. Es viņu nokautētu un zini, kas notiktu? Visi sāktu atgādināt, ka Silva ir vecs un viņa labākie gadi ir aiz muguras."

Nobeigumā Makgregors durvīs uz atgriešanos oktagonā tomēr atstāja spraugu: "Redzēsim, kas notiks nākotnē, bet tagad, tuvākajā nākotnē, 2020. gadā - visu labu."

Šāds Makgregora gājiens ir izskaidrojams ar to, ka viņš spēj piesaistīt milzu publiku klātienē un Covid-19 pandēmijas dēļ cīņas ir iespējams vērot tikai televīzijā. Arī Deina Vaits ir izteicies, ka Makgregors spēj piesaistīt ļoti daudz skatītāju, kas nozīmē arī ienākumus, kuri pandēmijas apstākļos gan pašam īram, gan UFC ietu secen.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu