Interneta huligāns Armis komentē savus skandālus ar dzelzceļu un influenceriem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jūtuberis un influenceris, par interneta huligānu sauktais Armands Jaunzems jeb Armis vēl nesen izraisīja lielu ažiotāžu, apsūdzot vairākus pašmāju influencerus negodprātībā, kā arī izpelnījās "Latvijas dzelzceļa" nosodījumu, jo pieķērās pie braucoša vilciena. Nu skandālus komentēja pats Armis.

"Youtube" kanālā "Joret" Armis pastāstīja, kā jūtas pēc ažiotāžas, kas ap viņu sacelta pēdējā laikā. 

"Mazliet tā kā stulbenis. Jo es zinu to, ka tagad nekontrolēju, kas notiek. It sevišķi dzelzceļa saasinājums bija pilnīgi lieks. Es vienkārši biju haipā, mēs taisījām materiālu kopā ar džekiem," bilda influenceris.

Jau ziņots, ka Armis publiskoja divus foto ar tualetes podiem, kuros pievienojis klāt to influenceru vārdus, kuri, viņaprāt, ir negodprātīgi. Kā izrādās, viņš par šādu rīcību saņēmis pat draudus.

"Mani jau gandrīz nosita, man jau draud. Bet es arī nepublicēšu trešo podu, tāpēc ka Latvijā cilvēki ir pārāk mīksti, lai viņi to pareizi uztvertu," teic jūtuberis.

Pēc tam viņam tika uzdots jautājums par to, ko viņš darītu citādāk situācijā ar vilcienu.

"Būtu es zinājis, ka kāds pasaulē ir tik jūtīgs, es nebūtu lēcis uz tā vilciena. Šis bija stulbi, tā nevajag darīt, un tā lēkāšana ir bīstama, plus, ja man seko jaunāki sekotāji, tad es viņus kaut kādā veidā ietekmēju. Tāpēc no manas puses ir tā sajūta, ka nebija gudri pārāk tā darīt," rezumēja Armis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armis (@armis.dzei) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu