Blogere Alise Mičule pēc atgriešanās no Taizemes ļāvusies lielām dzīves pārmaiņām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju jūtūbere, influencere, ceļotāja un vegāne Alise Mičule ārkārtas situāciju izlēma aizvadīt Taizemē un vien maija sākumā ieradās Latvijā. Tagad viņa atklāja, ka ar vīru spērusi lielu soli un pārvākusies uz laukiem.

Savos sociālajos tīklos viņa dalījās gan stāstos, gan video un foto ar to, kā pilsētas dzīvi nomainījusi pret māju laukos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a l i s e m i č u l e Ⓥ (@alisewild) on

"Es plūstu pa dzīvi piepildot savus sapņus. Viens no mazajiem sapnīšiem bija dzīve ārpus pilsētas mazā koka namiņā kaut kur pie ūdens.

Pašai brīžiem sev gribas iekniebt, lai pārliecinātos, ka mana dzīve nav sapnis. Protams, šis nav mūsu un nav tieši tā kā mēs to vēlamies, bet ļoti tuvu tam un pašlaik ar to pietiek," atklāja blogere.

Mičule gan nevarēja precīzi pateikt, uz cik ilgu laiku pamet Rīgu un dzīvokli, taču minimālais laiks noteikti būšot visa vasara.

"Mums nav duša, mēs mazgājamies bļodās, mēs mēģināsim uztaisīt tā kā āra dušu," pastāstīja Mičule, parādot arī to, viņiem mājā ir tikai sausā tualete. 

Īpašumu gan blogere nav iegādājusies, tas ir viņas vīra Mārtiņa radinieka īpašums, taču viņi to remontē un uzlabo. Mičule arī atzina, ka nākotnē vēlas pārvākties uz laukiem pavisam, tādēļ šis būšot testa variants ar to, vai viņi ir gatavi lauku dzīvei.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu