Beta Beidz, Yana Bruk un Fredis būs kopā redzami seriālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Seriāla “Lielie Muļķi” otrajā sezonā Latvijas iedzīvotāji ne tikai uzzinās, kā klājas ciema vadošajam trio, bet arī plašāk iepazīs ciema mūžseno konkurentu – Mazo Muļķu ciema – spilgtākos pārstāvjus. Mazo Muļķu mērs Madis Mednis mats matā atgādina Andri Freidenfeldu un viņa meita Elīna – populāro jūtūberi Beāti Bērziņu, kas saviem sekotājiem vairāk atpazīstama kā Beta Beidz.

Elīna ir barvede savai draudzeņu trijotnei – spidrilkai Anjai, kuru varētu sajaukt ar provokatīvi skandalozo Instagram influenceri Janu Bruku (Yana Bruk), un Ļenkai, kuru nevarētu atšķirt no Elīnas Pakalnes – daļas no Latvijas slavenākā Tik Tok konta “Latvian Sisters” ar 1,5 miljoniem sekotāju un vairāk nekā 42 miljoniem sarkano sirsniņu jeb “patīk” atzīmju.

Jau iepriekš ziņots, ka “Lielie Muļķi” otrā sezona atgriezīsies tūlīt pēc maģiskās Līgo nakts svētkiem – Jāņu rītā, 24. jūnijā. Un ciema varoņus visā Eiropā varēs novērot Shortcut lietotnē, kas pieejama arī Helio interaktīvajā televīzijā.

Galvenā meiteņu barvede ir Elīna Medne (Beāte Bērziņa) – mēra mīļotā meita. Uzaugusi starp vecākajiem brāļiem, tāpēc var arī kārtīgi sadot, ja nepieciešams. Aizraujas ar ekspresīvām hip-hop dejām.

Anna jeb Anja (Yana Bruk) vienmēr ir bijusi tā saucamā mazā “špidrilka”. Uzskata, sevi par Mazo Muļķu karstāko persiku. Cukurtētuki brauc pat no Rīgas un ved visādas dārgas brenda lietas. Zina, kā aptīt vīriešus ap pirkstu pielietojot flirtu. Viņas sapnis ir kļūt par Playboy modeli. Kā saka Jana Bruka: “Es vispār nedomāju, ka Latvijā var būt tāds seriāls. Kopā ar Anju būs sekss un rokenrols. Būs karsti!”

Lienīte jeb Ļenka (Elīna Pakalne) jau no bērnības ir bijusi citādāka nekā pārējie bērni, it kā dzīvotu citā pasaulē. Viņai ļoti patīk modernā māksla un “bjorciskā” mūzika. Ļoti intraverta sabiedrībā, bet ziņu portālos – uh.. kā patīk iekomentēt. Elīna Pakalne stāsta: “Neskatoties uz to, ka Lienīte ir klusa un uz sevi vērsta, viņa sataisīs baigi lielo drāmu gan Lielajos, gan Mazajos Muļķos. Šis projekts ir ļoti netipisks latviešiem!”

Mazo Muļķu mērs Madis Mednis (Andris Freidenfelds) ir ļoti harizmātisks cilvēks ar labu runas prasmi, kas nevienu neatstās vienaldzīgu. Uzskata, ka ir ļoti populārs vēlētāju aprindās, jo ir padarījis mazos Muļķus par bagātāko ciemu apkārtnē. Tomēr viņam piemīt arī kāda vājība, un tā ir sievietes.

Protams, vadošā ciemata trijotne arī nekur peļņā nav aizbraukusi, visi ir tepat. Mīlā vīlušais Garais (Kristaps Strūbergs no “Singapūras Satīna”), dzejnieks Rainītis (Edgars Bāliņš no “Singapūras Satīna” un komiķu aprindām) un seksīgais Egīls (aktieris Pauls Iklāvs) katrs cīnās ar saviem dēmoniem. Mēra krēslā joprojām ir Alnis (šovmens Roberts Gobziņš) ar savu palīdzi un tenku eksperti Jolandu (komiķe Jolanda Suvorova) pie sāniem. Protams, neiztikt bez pasaules un savas dzīves glābējas Keitijas (Elīna Bojarkina no Leļļu teātra), kā arī satiksim Laimu (aktrise Aminata Grieta Diarra).

“Lielie Muļķi” uzņemti mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar Helio Media seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute – Pēce.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu