Šāvēja ieroču skaits un ievainoto bērnu veselības stāvoklis. Policija atklāj jaunas detaļas par apšaudi Igaunijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Pokks/Postimees

Policijas un robežsardzes pārvaldes ģenerāldirektors Elmārs Vehers informēja, ka Lihulā notikušās apšaudes vaininieks izmantojis trīs ieročus, no kuriem izšāvis desmitiem reižu, ziņo portāls "Postimees".

Vahers pirmdien, 8. jūnijā, žurnālistiem pastāstīja, ka šāvējam ir kopumā četri likumīgi ieroči, kas nu visi ir konfiscēti. Sestdienas vakarā šāvējs izmantojis trīs no tiem, bet ceturtais ierocis esot atrasts "citā vietā".

Policijas pārstāvis sacīja, ka vīrietis noziegumu pastrādāja viens pats. Vainīgais ir sniedzis liecību, taču policists tās saturu neatklāj.

Vainīgais bijis alkohola reibumā un pārbaudē apstiprinājās, ka viņš lietojis arī narkotiskās vielas. 

Vahers piebilda, ka ievainoto bērnu stāvoklis uzlabojas. Tas joprojām tiek raksturots kā smags, taču dzīvībai briesmas nedraud.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka svētdien, 7. jūnijā, pulksten 00.40 Igaunijas policija aizturējusi kādu 32 gadus vecu vīrieti, kurš pirms pulksten 22 šāva uz svešiniekiem. Divi cilvēki gājuši bojā, vēl trīs ir ievainoti. Vīrieša sagūstīšanai policija rīkoja plaša mēroga operāciju.

Pēc šaušanas vīrietis esot klaiņojis apkārt, taču tad nozudis mežā. Viņa notveršanai tika organizēta plaša mēroga operācija.

Vadošā prokurore Kristīne Tamme sacīja, ka aizturētajam tiks izvirzītas apsūdzības par slepkavību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu