"Rīgas satiksmes" autobusu parkā uzliesmojis sabiedriskā transporta autobuss (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 8. jūnijā, uz "Rīgas satiksmes" 6. autobusa parka teritoriju aiztraukušās vairākas ugunsdzēsēju brigādes, jo ēkā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Apziņošanas iekārtu, kas nostrādājušas laikus, dēļ postu izdevies savaldīt gandrīz pirmsākuma fāzē, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Teritorijā, kur atrodas uzņēmuma "Rīgas satiksme" autobusu parks, īsi pirms vienpadsmitiem dienā atskanēja ugunsdrošības signalizācijas sirēna. Vienā no servisa telpām, kas paredzēta transportlīdzekļu apkopei, notika uzliesmojums. Pāris minūšu laikā kājās sacelti operatīvie dienesti un evakuēti darbinieki.

Atklājās, ka servisa telpās dega sabiedriskā transporta autobuss, kuru strādnieki remontēja, proti, veica metināšanas darbus. Glābēji likvidēt postažu ierādās kuplā pulkā, jo netālu no degšanas vietas atradās arī degvielas uzpildes stacija. Ugunsgrēks nepaspēja nekur tālu izplatīties un īsā laikā sekmīgi lokalizēts.

"Teritorija pati nav degusi, tikai šis konkrētais transportlīdzeklis. Protams, jābūt piesardzīgiem, tāpēc viss tiek kontrolēts un saukti atbildīgie dienesti, lai uzrauga un skatās. Protams, uzreiz rīkojas arī mūsu atbildīgie speciālisti," skaidroja "Rīgas satiksme" pārstāve Inese Rozīte.

Kopējā degšanas platība bija 15 kvadrātmetru, un darbus glābēji pabeidza pulksten 13.20. "Rīgas satiksmes" pārstāvji norāda, ka postažas nodarītie zaudējumi vēl tiks precizēti, taču tie būtiski neietekmēs uzņēmuma darbību.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu