Dons vēl cer augustā uzrīkot savu lielkoncertu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dons saņem Radio hita balvu "Zelta mikrofons 2018"
Dons saņem Radio hita balvu "Zelta mikrofons 2018" Foto: publicitātes

Mūziķis Dons, kuram 14. augustā ir paredzēts līdz šim vērienīgākais koncerts Daugavas stadionā, pašreiz ir neziņā par to, vai tas notiks.

Izdevumam "Kas Jauns" mūziķis par gaidāmo notikumu izsakās šādi: "Cerība, ka koncerts notiks, ir ļoti maza, taču ir." Viņaprāt, koncerts ir kā svētki, un tos var svinēt tikai tad, kad viss ir kārtībā.

Pašreiz viņš neapsver domu uzstāties šobrīd tik ļoti populārajā autokoncertu formātā. "Cik vakaru man būtu jādzied no vietas, lai sasniegtu to pašu auditoriju?" - viņš attrauc, taču neizslēdz iespēju kādreiz izmēģināt koncertēt arī uz šādā veidā.

Atgādinām, ka valdība 9. jūnijā lems par vairāku Covid-19 pandēmijas dēļ noteikto ierobežojumu mīkstināšanu pēc ārkārtējās situācijas beigšanās, tostarp plānots atļaut no 10. jūnija uz pasākumiem iekštelpās pulcēties līdz 100 cilvēkiem, bet ārtelpās - līdz 300 cilvēkiem.

Paredzēts, ka no 1. jūlija līdz 31. jūlijam ārtelpās varēs pulcēties līdz 1000 cilvēkiem, ievērojot, ka uz vienu personu tiek nodrošināti ne mazāk kā četri kvadrātmetri no pasākuma norises vietas platības.

No 1. augusta līdz 31. augustam pasākumā iekštelpās, kuru kopējā platība ir mazāka nekā 1000 kvadrātmetri, vienlaikus varēs uzturēties ne vairāk kā 250 cilvēki. Savukārt telpās, kuru platība ir lielāka par 1000 kvadrātmetriem, varēs pulcēties ne vairāk kā 500 cilvēki.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu