"Tikai padomājiet par to!" Apskatnieks piedāvā interesantu Dāvja Bertāna nākotnes scenāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Dāvja Bertāna līgums ar Vašingtonas "Wizards" noslēgsies šajā vasarā. Portāla "New York Sports Nation" apskatnieks Evans Ārss ir piedāvājis līdz šim nedzirdētu Bertāna nākotnes scenāriju.

Ārss ir apskatījis Ņujorkas "Knicks" potenciālo starpsezonu un, kādus spēlētājus slavenajam klubam vajadzētu pievienot.

Apskatnieks uzskata, ka jauno spēlētāju draftā ņujorkešu prieoritāte ir jaunākais Bolu brālis, kurš savu meistarību aizvadītajā sezonā slīpēja Austrālijas spēcīgākajā līgā. Ja Ņujorkai neizdotos tikt pie kārotā spēlētāja, tad, pēc Ārsa domām, nākamajai prioritātei vajadzētu būt franču saspēles vadītājam Kilianam Heinsam, kurš spēlē Vācijas Bundeslīgā.

Savukārt, runājot par potenciālajiem brīvo aģentu darījumiem, Ārss kā reālu kandidātu pieminēja Dāvi Bertānu.

"Lai gan bijušais "Knicks" spēlētājs Danilo Galinari arī būtu laba opcija, Dāvis Bertāns ir vēl labāka. Viņa spēja realizēt metienus blakus Beretam un Robinsonam iederētos perfekti. Tikai padomājiet par to! Bertāna precizitāte dotu vairāk iespēju Robinsonam spēlēt viens pret vienu, kā arī padarītu laukumu "plašāku" Beretam. Koncentrējieties uz vienu no šiem abiem spēlētājiem un Bertāns Jūs sodīs," rakstīja Ārss.

Bertāns šajā starpsezonā būs viens no "skaļākajiem" brīvajiem aģentiem. Eksperti lēš, ka latvietis var tikt pie vairāku gadu līguma ar atalgojumu no 15 līdz pat 20 miljoniem ASV dolāru sezonā. Pats spēlētājs gan ir izteicies, ka vēlas palikt Vašingtonā. Tāpat paturēt Bertānu vēlas arī "Wizards".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu