Trešdienas horoskops: 10. jūnijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 10. jūnijam.

AUNS Pirms piekrīti iesaistīties jaunos projektos, padomā, vai to šobrīd patiešām vajag. Tev izdošanos vairāk solīs labi zināmi, ierasti darbi. Rēķinies, ka ambīcijas var nonākt tiešā pretrunā ar reālajām iespējām.

VĒRSIS Šodienas prioritāte - viss, kas skar dzīves materiālo pusi. Labprāt meklēsi jaunas sadarbības iespējas, būsi atvērts nestandarta piedāvājumiem. Mīļotais cilvēks vēlēsies vairāk maiguma, dvēseliskuma.

DVĪŅI Tevi šobrīd droši varēs raksturot kā patiesi sabiedrisku, enerģisku un radošu būtni. Nebūs nekāds brīnums, ja šobrīd izdosies sekmīgi noslēgt ilgi loloto sadarbību, rast jaunus atbalstītājus nākotnes iecerēm.

VĒZIS Ja zvaigznes rada iespēju doties komandējumā, pārstāvēt uzņēmuma intereses lietišķās pārrunās, noteikti izmanto tās! Var nākties pieņemt kardinālus lēmumus, taču tas tev nesagādās nekādas problēmas.

LAUVA Neskatoties uz to, ka apkārtējā gaisotne var būt patiesi saspringta, nokaitēta, atturies no kaislībām, pārāk atklātas nostājas. Labāk ieturi rezervētāku pozīciju, neļauj emocijām nomākt veselo saprātu.

JAUNAVA Ja spēsi rīkoties pēc nospraustā plāna, viss ritēs lieliski. Pastāv iespējas iegūt papildu ienākumus, kā arī uzlabot profesionālo reputāciju. Dienas izskaņā tevi var pārņemt romantiskas alkas.

SVARI Nav izslēgts, pamanīsi pastiprinātākus simpātijas apliecinājumus savā virzienā no pretējā dzimuma puses. Taču ar koķetēšanu labāk neaizraujies, lai tava rīcība netiek pārprasta, nepareizi iztulkota.

SKORPIONS Šodien, visticamāk, saskarsies ar mainīgu noskaņojumu, kurš vairāk būs piemērots radošām iecerēm, nevis lietišķajiem aizsākumiem. Finansiālos darījumus pareizāk atlikt uz citu dienu.

STRĒLNIEKS Sevis apliecināšanu labāk īstenot ar padarītajiem darbiem, nevis skaistiem vārdiem. Kādam Strēlniekam var nākties pavadīt laiku augstākstāvošo sabiedrībā, skaidrojoties par nepaveikto.

MEŽĀZIS Lai uzlabotu profesionālos rādītājus, būsi gatavs pilnveidot darba procesu, nebaidīsies veikt nelielus eksperimentus. Šobrīd ieguldītais darbs var likt labus pamatus turpmākai attīstībai, izaugsmei.

ŪDENSVĪRS Priekšplānā var izvirzīties notiekošais mīlas frontē. Attiecību risināšana, sarunas ar otro pusīti novedīs pie svarīgām atziņām. Atvasītēm, visticamāk, būs nepieciešams tavs padoms, morālais atbalsts.

ZIVIS Šobrīd būtiskākais neļauties slinkumam. Ja situācija liek tikt galā ar piņķerīgiem, sarežģītiem pienākumiem, nekas cits neatliks, kā atlocīt piedurknes un bez liekas filozofēšanas tikt galā ar uzdoto!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu