Kā ūdenslāses! Ieskaties, cik līdzīgi tēvam ir filmas "Brālis" galvenā aktiera bērni (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sergejs Bodrovs jaunākais.
Sergejs Bodrovs jaunākais. Foto: Facebook

Pirms 20 gadiem iznāca viena no ikoniskākajām postpadomju telpas kinofilmām - "Brālis 2". Ar šo filmu franšīzi lielu popularitāti guva Sergejs Bodrovs jaunākais, kurš, diemžēl, šķīrās no dzīves vēl jaunībā. Par to, kā nu dzīvo viņa pēcnācēji, vēsta portāls "Postimees".

Aktiera dēlam Aleksandram Bodrovam šovasar paliks 18 gadli, savukārt viņa meitai Olgai - 22 gadi. Abu bērnu māte un Sergeja Bodrova atraitne Svetlana tā arī nav vēlreiz precējusies.

Svetlana Bodrova joprojām strādā televīzijā, gluži kā tad, kad iepazinās ar Sergeju Bodrovu. Darbs viņu 1997. gadā nosūtījis komandējumā un Kubu, kur arī sācies abu kultūras darbinieku mīlasstāsts, kas ildzis vien piecus gadus.

Abu Bodrova bērnu māte intervijā portālam "Moskovskij Konsomolec" atklāj, ka "mūsu dēls Saša ir ļoti līdzīgs pēc rakstura savam tēvam. Līdzības dažkārt ir jūtamas pat viņa kustībām - kad viņš sāk mēdīties vai dejot, mani gandrīz vai pārņem elektriska sajūta, jo šķiet, ka redzu Sergeju. Kaut kas ir pārmantots tīri gēnu līmenī".

Foto: Instagram

Puiša līdzību ar tēvu ir atzīmējuši arī daudzi interneta lietotāji. Puisis pašlaik vēl mācās skolā, taču paralēli aizraujas ar repu zem psidonīma "Simply Саня" - "Vienkārši Saņa". 

Foto: Instagram

Olga Bodrova tikko ir pabeigusi Krievijas aktiermākslas institūtu, aktīvi darbojas teātrī, kino un raksta dzeju. Ģimenes draugi bieži norādot uz to, ka sievietei aktiermākslas "gēns" ir pārmantots no tēva. Pašlaik visa ģimene dzīvo kopā Maskavā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu