"Es laikam uz brīdi aizvēru acis." Rīgā sirmgalvis izraisa iespaidīgu negadījumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Otrdien, 9. jūnijā, kāds sirmgalvis pusdienlaikā izraisīja iespaidīgu negadījumu Rīgā, Lielirbes ielā, ar savu spēkratu taranējot sabiedriskā transporta pieturu un bojājot reklāmas stabu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sabiedriskā transporta pasažieri, kuri pēcpusdienā mēroja ceļu līdz pieturai "Ventas iela", kāpjot ārā no autobusa uz mirkli apstājās un izbrīnā skatoties uz sadragāto pieturas nojumi, pie sevis vaicāja, kā kaut kas tāds varēja notikt?

Atbilde cilvēkus gaidīja pārdesmit metrus nostāk, kur pie reklāmas staba šķērsām stāvēja avarējis "Opel". Samīcītajā braucamrīkā pie stūres sēdēja kāds cienījama vecuma kungs, kurš izrādījās šīs postažas vaininieks.

"Ar veselību viss kārtībā. Es laikam uz sekundīti aizvēru acis. Dēls vēl centās kaut ko glābt, taču neveiksmīgi. Mašīna ir beigta un metama laukā," stāsta "Opel" vadītājs.

Šķietami kungs tomēr atslēdzās uz nedaudz ilgāku laiku, jo aptumsuma brīdī viņš paspēja nobraukt no ceļa, sadragāt nožogojumu un kādu ceļa zīmi, aizķert sabiedriskā transporta pieturu un pa zālienu aiztraukties līdz reklāmas stabam. Kopā ar vīrieti pasažieru sēdeklī bija viņa dēls, viņš nespēja palīdzēt tēvam apturēt automašīnu.

Nedz "Opel" šoferis, nedz pasažieris netika hospitalizēti un no ārstu piedāvātas palīdzības attiecās. Par laimi, avārijās brīdī pieturā un tās tuvumā nebija gājēju. Ceļu policijas pārstāvji vadītājām veica arī alkohola pārbaudi, – reibums netika konstatēts. Šoferim tiks uzrakstīts protokols par avārijas izraisīšanu. Nav izslēgts arī tas, ka viņu tagad gaidīs atkārtota obligātā veselības pārbaude.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu