"Tās bija 60 garas dienas." Ronaldinju atklāti par mājas arestu Paragvajā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronaldinju
Ronaldinju Foto: Reuters/ScanPix

Sarunā ar spāņu mediju "Mundo Deportivo" leģendārais brazīliešu futbolists Ronaldinju stāstījis par savu ikdienu mājas arestā.

Šā gada marta sākumā Paragvajas policija arestēja bijušo futbola zvaigzni par viltus pases izmantošanu. Brazīlietis nonāca Paragvajas cietumā, kur pavadīja kopumā 32 dienas un sagaidīja arī savu 40. dzimšanas dienu.

Lai gan Ronaldinju tika atbrīvots no ieslodzījuma, brīvību viņš līdz galam vēl nav izbaudījis, jo viņam tika piespriests mājas arests, kā arī pasauli pārņēma Covid-19 pandēmija.

Tagad futbolists ir pastāstījis par savu ikdienu mājas arestā.

"Šeit Plamarogas hotelī pret mums izturas lieliski. Mums dabūjam visu, ko pasūtām un izturamies ļoti mierīgi. Viņi piedāvā daudz iespēju, kā pavadīt brīvo laiku," sacīja Ronaldinju, kurš mājas arestā atrodas kopā ar savu vecāko brāli. "Tās 60 garas dienas," piebilda futbola zvaigzne.

"Cilvēki, kuri sēž mājās saprot, ko nozīmē nespēt darīt to, pie kā esi pieradis. Domāju, ka šo pieredzi neaizmirsīs neviens no mums," turpināja Ronaldinju.

Vaicāts par iespējām nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, brazīlietis atklāja, ka sporto teju katru dienu: "Sportojam gandrīz katru dienu. Mums ir pieejama sporta zāle, kur varam darboties, kā arī vēl cita telpa, kas ir speciāli iekārtota priekš mums."

Viesnīca, kurā atrodas Ronaldinju, pieder "Barcelona" grupai. Tieši Katalonijas kluba rindās Ronaldinju aizvadīja savus spilgtākos gadus.

"Es ar "Barcelona" būšu vienots līdz mūža galam. Tā vienmēr būs mana otrā pilsēta. "Barcelona" ir pats labākais klubs un tā faniem allaž būs vieta manā sirdī," nobeigumā teica bijušais futbolists.

Šobrīd vēl nav zināms, kad Ronaldinju un viņa brālis tiks atbrīvoti no mājas aresta, jo gaida tiesas lēmumu par nodarīto pārkāpumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu