"Viņš ir atvēris acis." Nurmagomedova menedžeris izteicies par cīkstoņa tēva veselību un nākamo cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs un Abdulpanaps Nurmagomedovi
Habibs un Abdulpanaps Nurmagomedovi Foto: AP/Scanpix

Slavenā UFC cīkstoņa Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abdelazizis ir komentējis Abdulmanapa Nurmagomedova veselības stāvokli, kā arī izteicies par sava klienta nākamo cīņu.

Maijā Habibs nāca klajā ar izteikumiem par sava tēva Abdulmanapa veselības stāvokli, apalvojot, ka tas ir smags..

Abdulmanapam Nurmagomedovam pērn tika veikta sirds operācija. Viņa veselības stāvoklis pirms mēneša pasliktinājās koronavīrusa izraisītās Covid-19 slimības komplikāciju dēļ.

Tagad ar jaunumiem par Nurmagomedova vecākā veselības stāvokli ir nācis klajā arī menedžeris Abdelazizis: "Viņš progresē. Viņš ir atvēris acis un atbild uz jautājumiem - tā ir laba zīme."

Tāpat menedžeris norādīja, ka Abdulmanaps spēj nedaudz aprunāties ar dēlu un uzsmaidīt Habibam.

Tāpat Abdelazizis izteicās par sava klienta nākamo cīņu, kas, visticamāk, norisināsies septembrī. Habibam šajā duelī pretī stāsies cits minētā menedžera klients Džastins Geiči.

"Domāju, ka tēva slimība Habibu vēl vairāk motivē. Viņš trenējas katru dienu divreiz dienā. Viņš jau strādā nometnes režīmā. Es viņam teicu - hei, atbrīvo savu prātu un dari to, kas tev jādara. Viņš allaž trenējas. Viņš ir īsts jauktās cīņu mākslas cīkstonis," sacīja Abdelazizis.

Tāpat menedžeris skaidroja, kāpēc viņa klients nav vēlējies cīnīties ar skandalozo īru Konoru Makgregoru: "Es nevaru pārliecināt viņu cīnīties pret Konoru. Nedomāju, ka Habibs dos Konoram iespēju. Viņš vispirms ir principiāls, bet pēc tam seko nauda. Tas puisis runāja sliktu par viņa tēvu, māti un sievu. Kurš gan dotu viņam iespēju to darīt atkal?"

Kā izteicās Abdelazizis, ideju par cīņu ar Makgregoru izbrāķējis arī Geiči, lai gan tā viņam būtu finansiāli ienesīgāka: "Pēc uzvaras teicu Geiči, ka viņš visdrīzāk nopelnīs vairāk naudas, ja cīnīsies pret to nelieti, nekā pret Nurmagomedovu. Viņš atbildēja: "Vecāki mani audzinājuši labāk, taisnīgums pret mani pašu, manu ģimeni un sportu ir vērtīgāks par naudu.""

Nurmagomedovs savas karjeras laikā ir izcīnījis uzvaras visās 28 cīņās. Viņa pretinieks Geiči kopumā ir uzvarējis 22 cīņās, piedzīvojot divas neveiksmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu