Turēja skapī 16 stundas dienā un nedeva ēst. ASV policija aiztur vecākus un vecmāmiņu, kuri nogalināja sešus gadus vecu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

ASV, Arizonas štatā marta beigās tika atrasts miris kāds sešus gadus vecs zēns, vēsta portāls "People".

Mirušo zēnus sauca Dešons Martiness. Kad puiku atrada, viņš svēra vien astoņus kilogramus, kas ir tipiska vienu gadu veca bērna svars.

Nesen tika publiskoti autopsijas rezultāti un atklājās, ka zēna nāves iemesls bijis bads. Zēna nāves veids tiek uzskatīts par slepkavību.

Martā varas iestādes arestēja zēna vecākus - Elizabeti Arčibeku un Entoniju Martinesu, kā arī vecmāmiņu Annu Martinesu. Visas trīs personas tiek apsūdzētas pirmās pakāpes slepkavībā, bērna nolaupīšanā un vardarbībā pret viņu.

Dešons un viņa septiņus gadus vecais brālis tika turēti skapī 16 stundas dienā. Glābēji, ierodoties notikuma vietā, atrada Dešonu bezsamaņā, bet viņa brālis tikmēr joprojām atradās ieslēgts skapī.

Zēnu vecāki policijai apgalvoja, ka Dešons ciešot no slimības. Tāpat viņi stāstīja, ka zēns nozadzis un apēdis tabletes, kas paredzētas diētas ievērošanai.

Autopsijā arī atklājās, ka zēnam bijušas nopietnas problēmas ar pieņemšanos svarā. Kad zēns vēl bija zīdainis, viņš pēc katras ēdienreizes vēma, tādēļ tika hospitalizēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu