Trīs Zodiaka dāmas, kurām ir grūti pievērst vīriešu uzmanību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi ir pārliecināti, ka dažos gadījumos to, cik pievilcīga kāda sieviete šķiet vīriešiem nosaka nevis izskats vai prāts, bet gan rakstura iezīmes, kuras mums nodod Zodiaka zvaigznājs, zem kura esam dzimuši, vēsta portāls "Postimees".

Vēzis

Šīm sievietēm bieži vien piemīt "slēpts" skaistums un elegance, ko nevar pamanīt pirmajā acu uzmetienā - problēma slēpjas tajā, ka daudzi vīrieši nav gatavi pielikt piepūli, lai kārtīgāk iepazītu šīs dāmas. Kungus tāpat var atturēt Vēža zīmē dzimušo sieviešu atturīgums un piesardzīgums, ko ir iespējams traktēt arī kā vēsumu.

Jaunava

Lai arī zem šī zvaigznāja dzimušās sievietes ir ļoti uzticīgas un savās attiecībās iegulda ievērojamu daudzumu darba, viņas bieži vien vēlas attiecības uzsākt lēni, kas daudziem vīriešiem šķiet kā vienkārša laika šķērdēšana. Šīm dāmām vislabāk piemēroti ir vīrieši, kas skaidri zina, ka vēlas veidot ģimeni.

Ūdensvīrs

Īstas "amazones" - lūk, ko par zem šī zvaigznāja dzimušajām mēdz teikt astrologi. Šīs sievietes ir izteikti neatkarīgas, drosmīgas un neslēpj savu viedokli tikai tādēļ, ka kādam tas neešķiet ērts. Šīs dāmas mīl būt savas dzīves noteicējas un daudziem vīriešiem ir bail, ka viņi attiecībās ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm zaudēs kontroli un kļūs mazāk vērtīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu