Video ⟩ "Gribētos vēl lielāku lomu." Džordans no makšķerēšanas izbrauciena pārved krastā 200 kilogramus smagu zivi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AFP / Scanpix

Izrādās, ka Maikls Džordans ir arī lielisks makšķernieks, jo viņš kopā ar savu komandu "Big Rock Blue Marlin" zvejas turnīrā izcēlies ar ļoti iespaidīgu lomu, vēsta "Yahoo".

Džordans kopā ar savu komandu piedalās "Big Rock Blue Marlin" makšķerēšanas turnīrā, kura kopējais balvu fonds pārsniedz trīs miljonus ASV dolāru. Minētais turnīrs norisinās Ziemeļkarolīnas štata Morhedas pilsētā, kas atrodas aptuveni 100 jūdzes (160 kilometri) no vietas, kur Džordans uzauga.

Minētais turnīrs norit vairākas dienas un tajā dalībniekiem jāsacenšas, izvelkot iespējami lielāko zivi. Džordans krastā pārradās ar 442 mārciņas jeb 200 kilogramus smagu zivi, kas bija noķerta uz basketbolista privātās laivas "Catch 23".

Tiesa, šāds loms Džordanu ierindo tikai sestajā vietā. Sacensību līderim ir izdevies tikt pie 494 mārciņas jeb 224 kilogramus smaga loma.

Turnīrs vēl nav noslēdzies tāpēc Džordanam vēl būs iespēja doties atpakaļ ūdeņos, lai tiktu pie vēl iespaidīgāka ķēriena.

"Gribētos vēl lielāku lomu. Negaidīju, ko tādu. Šis viss ir patiešām interesanti. Morhedas pilsēta ir tuvu vietai, kur es uzaugu, tāpēc ir patīkami šeit atgriezties, satikt draugus," nelielā intervijā teica Džordans.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu