No šīs nedēļas veikalu tīkla "Maxima" klientiem ir pieejama mobilā lietotne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

No šīs nedēļas "Maxima" klientiem ir pieejama mobilā aplikācija, kas sniedz iespēju veikalos par pirkumiem norēķināties ne tikai ar maksājuma kartēm un skaidru naudu, bet arī ar telefonu, kas ir pirmā šāda aplikācija pārtikas mazumtirdzniecībā Latvijā, portālu "Apollo" informēja uzņēmums.

Jaunā aplikācija padarīs iepirkšanos vēl ērtāku un ātrāku, funkcionāli to padarot par ikdienas sabiedroto veicot pārtikas un sadzīves preču pirkumus. Aplikācijai iespējams  piesaistīt savu lojalitātes karti "Paldies", kas atbrīvos vietu makā un tā ik reiz būs līdzi klienta telefonā, nodrošinot iespēju vienuviet uzzināt par visiem īpašajiem lojalitātes programmas "Paldies" piedāvājumiem, kas būs automātiski pieejami aplikācijas lietotājiem.

"Ērta, patīkama un droša iepirkšanās ir viena no mūsu prioritātēm, tāpēc pēc vairāku mēnešu  izstrādes un testēšanas ar prieku savu klientu lietošanā nododam aplikāciju, kas ļaus iepirkties vēl ērtāk un pārdomātāk un tā būs kā mūsdienu palīgs veicot ikdienas pirkumus.  Mobilā aplikācija ne tikai palīdzēs izvēlēties visas ikdienai nepieciešamās preces un izmantot sev aktuālos piedāvājumus, bet ļaus norēķināties, gan izvairoties no skaidras naudas, gan maksājumu termināļa, visas darbības veicot tikai savā tālrunī, kas ir ne tikai ātri, bet joprojām arī ir īpaši aktuāli Covid-19 pandēmijas laikā," stāstīja "Maxima Latvija" finanšu direktors Valdis Zeps.

"Maxima" aplikācija ļaus arī ērti sekot līdz saviem izdevumiem, iepirkumu saturam, ietaupījumam, klientiem būs iespēja ērti orientēties, pēc GPS koordinātem atrodot tuvāko veikalu. Turklāt jauniem lojalitātes programmas dalībniekiem būs iespēja aplikācijā izveidot virtuālo "Paldies" karti bez maksas un saņemt visas priekšrocības, ko sniedz "Paldies" lojalitātes programma.

Lai veiktu maksājumus ar telefonu, aplikācijai varēs pievienot Latvijā izdotās maksājumu kartes. Maksimālā norēķinu summa ir noteikta 150 eiro. Veicot pirkumu kādā no "Maxima" veikaliem ar aplikācijas palīdzību, būs nepieciešams ar telefonu noskenēt QR kodu pašapkalpošanās vai tradicionālajā kasē un jāizvēlas apmaksas veids.

"Maxima" mobilā aplikācija pieejama lejupielādēšanai "Google Play", "App Store" un "Huawei AppGallery", ievadot meklētajā atslēgas vārdu "Maxima".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu