"Viņas ķermenis ir tik liels un spēcīgs." Rumāņu tenisiste nebeidz jūsmot par kailo Serēnu Viljamsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandra Kadantu
Aleksandra Kadantu Foto: AFP / Scanpix

Rumāņu tenisiste Aleksandra Kadantu tenisa fanu uzmanību piesaistījusi ar visai neparastiem izteikumiem par slaveno Serēnu Viljamsu.

30 gadus vecā rumāniete savas karjeras laikā ar ievērojamiem panākumiem nevar lepoties, bet viņai ir izdevies satikt slaveno Serēnu Viljamsu. Par šo atgadījumu tenisiste pastāstīja sarunā ar vietējo sporta kanālu "Digi Sport".

Tenisistei tika uzdots jautājums par to, kas viņu šo gadu laikā ir pārsteidzis WTA tūrēs. Kadantu atbildi, visticamāk, gaidīja retais.

Rumāniete atsauca atmiņā 2012. gada "Australian Open" turnīru: "Kad iegāju ģērbtuvēs, tur atradās Serēna Viljamsa. Viņa bija pilnībā kaila. Šoks nepārgāja veselu nedēļu."

Vaicāta par to, kas tenisistei izraisīja šo pieminēto šoku, Kadantu atbildēja: "Viņas ķermenis ir tik liels un spēcīgs. Ir grūti aptvert, ka viņa spēj kustēties tik ātri."

Arī pati Viljamsa vairākkārt ir izteikusies, ka viņai ir kompleksi saistībā ar savu augumu: "Daudzi atlēti ir diezgan tievi. Mana māsa līdzinās modelei. Es esmu lielāka. Nezināju, kā ar to sadzīvot."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu