"Uz cīņu ielūgsim Makgregoru." Ukraiņu modele ar iespaidīgām krūtīm gatavojas MMA debijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ukrainas efektīgā "Instagram" modele Mila Kuzņecova jau karantīnas laikā izziņoja, ka plāno pievērsties cīņas sportam. Tagad viņa gatavojas jaukto cīņas mākslu (MMA) duelim, vēsta "Championat".

Maijā Kuzņecova paziņoja, ka, beidzoties karantīnai, vēlas uzsākt gaitas cīņu sportā. Toreiz gan modele bija iecerējusi pievērsties boksam.

"Kad uzveiksim koronavīrusu, uzsākšu darbu ar boksa treneri. Ja ies labi, noformēšu boksera licenci Ukrainas nacionālajā boksa līgā, lai pēc pāris mēnešiem varētu debitēt profesionālajā boksa ringā," toreiz sacīja efektīgā modele.

Tagad gan ukrainietes domas, acīmredzot, ir pamainījušās un viņa vēlas pievērsties MMA sportam, kā vēsta viņas menedžeris Maksims Merness.

"Mila aizvadīs amatiera cīņu. Meklējam pretinieci ar līdzīgiem parametriem. Šobrīd mums pretinieces izvēlē ir trīs opcijas - amerikāņu, krievu vai britu cīkstone. Uz cīņu ielūgsim Konoru Makgregoru, kurš būs goda viesis. Tiek plānots, ka šovs varētu norisināties septembrī. Datums gan ir atkarīgs no ārējiem apstākļiem. Ceru, ka jūlijā mums būs lielāka skaidrība," sacīja Merness.

Tāpat biznesmenis atklāja vēl vienu būtisku niansi, kas šo, jau tā neparasto notikumu, padarīs vēl oriģinālāku. Kā izteicās Merness, šova dalībnieku honorārs tikšot maksāts kriptovalūtā. 

Nav šaubu, ka ukrainietei ap savu potenciālo cīņu izveidot ažiotāžu, jo viņai platformā "Instagram" ir pietiekami liels sekotāju skaits (570 tūkstoši). Tiesa, maz ticams, ka ar to izdosies piesaistīt Konoru Makgregoru, kurš ir izteicies, ka viņam vairs neinteresē pat profesionālais MMA. Tomēr nedrīkst aizmirst mūžseno teicienu: "Nekad nesaki nekad".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu