Sestdienas horoskops: 13. jūnijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 13. jūnijam.

AUNS Jo skaidrāk apzināsies, ka savs laiks darbam, savs atpūtai, jo pilnvērtīgāk spēsi atslābināties, uzkrāt jaunus enerģijas krājumus. Ar ģimeni kopīgi pavadītais laiks sniegs daudz pozitīvu emociju!

VĒRSIS Nedēļas laikā piedzīvotais var iedvesmot veikt pārmaiņas interjerā. Lieliski spēsi īstenot ieceres, netērējot tām lielu naudu. Šodien lieku reizi apliecināsi savas daudzpusīgās spējas, praktiskās iemaņas.

DVĪŅI Nekādi nevēlēsies piekāpties ģimenes locekļiem, kas diezgan ātri var radīt strīdus situācijas. Labāk pavadīt dienu savā nodabā, tā pasaudzēsi gan savus, gan līdzgaitnieku nervus.

VĒZIS Iesāktais profesionālajās gaitās joprojām liks domāt par darbu, biznesa lietām. Iespējams, kāds Vēža zīmes pārstāvis dosies lietišķajās pusdienās, aktīvi meklēs atbalstītājus savam nākotnes projektam.

LAUVA Pēc strādīgās darba nedēļas vēlēsies neviena netraucēts atpūsties mājas sienās. Mīļotā cilvēka klātbūtne palīdzēs pilnvērtīgāk atslēgties no ikdienas uztraukumiem. Šodien vēlams atturēties no alkohola lietošanas.

JAUNAVA Gaisotne mājās būs atkarīga no tā, cik veiksmīgi spēsi atslēgties no darba nebūšanām. Lai gūtu kāroto mieru, labsajūtu, ir vērts doties garākā pastaigā, pievērsties visdažādākajām ūdens procedūrām.

SVARI Modīsies ar skaidru pārliecību, ka ir jādodas ārpus mājas un jābauda dzīve pēc pilnas programmas. Tava nostāja atradīs atbalstu mājiniekos. Nav izslēgts, dosies neplānotā izbraucienā.

SKORPIONS Būsi gana sēdējis darba krēslā, dīvānā, šobrīd derētu nedaudz izkustēties, pasvīst sporta zālē. Fiziskā slodze palīdzēs veiksmīgi atbrīvoties no uzkrātajām negācijām, tikt vaļā no kādas tauku krunciņas.

STRĒLNIEKS Tai vietā, lai dotos galvu reibinošā izklaidē, nolemsi pavadīt laiku mierīgā mājas gaisotnē. Vēlēsies izrunāties ar otro pusīti, apzināties tuvākās nākotnes plānus, apspriest attiecību nianses.

MEŽĀZIS Šī var būt aizraujoša, savā ziņā pat zīmīga diena brīvajiem Mežāža zīmes pārstāvjiem. Saskarsmē ar pretējo dzimumu spēsi būt jautrs, atraisīts un intriģējošs. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus.

ŪDENSVĪRS Mācēsi ieinteresēt apkārtējos ar savu neparasto domu gājienu, nestandarta idejām. Lielisks brīdis, lai pavadītu laiku kopā ar domubiedriem. Vakarā velti vairāk uzmanības otrajai pusītei.

ZIVIS Tuvinieku mudināts, vari pievērsties jaunam vaļaspriekam. Tu lieliski sapratīsies ar ģimenes locekļiem, jo īpaši atvasītēm! Dienas izskaņā var rasties vēlme sagādāt otrajai pusītei romantisku pārsteigumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu