Šodien satiksme uz Jūrmalas šoseju remontdarbu dēļ tiks pārslēgta uz vienu brauktuvi pa divām joslām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šoseja. Ilustratīvs attēls
Šoseja. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodienas laikā Jūrmalas šosejas remontdarbu zonā no Rīgas līdz Jūrmalai satiksme tiks pārslēgta uz vienu brauktuvi un tiks organizēta pa Rīgas virziena brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Satiksmes organizācijas izmaiņas tiek veiktas uz asfaltēšanas darbu laiku.

LVC brīdina, ka līdz ar to autobraucējiem ir jārēķinās ar papildu laiku ceļā, un īpaši no rītiem un pēc darba dienas beigām satiksme tur var būt palēnināta. Autobraucēji tiek aicināti pievērst īpašu uzmanību ceļazīmēm uz Jūrmalas šosejas pie divlīmeņu mezgla krustojumā ar Rīgas apvedceļu, jo asfaltēšanas laikā satiksmes organizācija tur var tikt mainīta katru dienu.

LVC aicina visus, kuriem nepieciešams nokļūt no Rīgas uz Jūrmalu un otrādi, izvērtēt iespēju izmantot vilcienu satiksmi, īpaši siltajās brīvdienās, dodoties uz jūru.

Rīgas apkārtnē būtiski remontdarbi turpinās arī uz Jelgavas šosejas, posmā no Jaunolaines līdz Misas tiltam, un uz Vidzemes šosejas, no Garkalnes līdz Sēnītei, kur turpinās asfaltēšanas darbi un satiksme novirzīta pa vienu brauktuvi.

Šonedēļ sākti remontdarbi uz reģionālā autoceļa Dobele - Bauska, posmā no Dobeles līdz Kroņaucei. Patlaban tur ir ieviesti vēl tikai ātruma ierobežojumi.

Kopumā vairāk nekā 50 valsts autoceļu posmos notiek remontdarbi, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, plānojot savus braucienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu