"Man nekas nerūp vairāk par manu dzimumlocekli." Maiks Taisons par attieksmi pret sievietēm un seksu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Lakiha Spaisera
Maiks Taisons un Lakiha Spaisera Foto: Reuters/ScanPix

Savas dzīves laikā leģendārais bokseris Maiks Taisons ir bijis precējies trīs reizes. Sarunā ar reperi T.I Dzelzs Maiks pastāstīja par savu līdz šim pēdējo laulību un attieksmi pret sievietēm un seksu.

Ar savu tagadējo sievu Lakihu Spaiseru Taisons mija gredzenus 2009. gadā, tā ir boksera jau trešā laulība. Tiesa, sarunā ar reperi T.I. bokseris atzinis, ka bez sievas viņš neizdzīvotu.

"Bez savas sievas esmu mežonīgs dzīvnieks. Uz sievietēm sāku skatīties citādāk, kad paliku vecāks. Kad biju jaunāks, es sievietes uztvēru kā objektus, kas sniedz baudu. Tagad, kad esmu vecāks, viņas uztveru kā pusi no sevis. Mana sieva man liek apzināties, ka esmu vīrietis. Šajā dzīves stadijā sievietes ir manas skolotājas. Ja vīrietim nav kaut nedaudz bail no savas sievas, viņš savu dzīvi nedzīvo pareizi," skaidroja Taisons.

Turpinājumā bokseris paskaidroja, kāpēc tik daudz reižu ir bijis laulībā: "Es nevaru dzīvot bez sievas, tāpēc arī esmu precējies trīs reizes. Bez sievas būtu izdarījis pašnāvību. Man vajag kādu, kurā ieklausīties. Es esmu kareivis. Es nespēju domāt pats, man vajag kādu, kurā klausīties... Es taču sevi pazīstu."

Dzelzs Maiks apgalvo, ka tagadējā sieva viņa dzīvē ir ieviesusi daudz pozitīvu pārmaiņu, kā arī tieši viņas dēļ leģendārais bokseris vēlas atgriezties ringā, lai nodarbotos ar labdarības cīņām. Tomēr par spīti tam, cik nozīmīga Dzelzs Maika dzīvē ir bijusi Spaisera, viņš savā laulībā nebūt nav bijis uzticīgs. Bokseris uzsvēra, ka vairāk nekā 10 gadu laulībā viņš ir bijis uzticīgs divus gadus pēc kārtas.

"Es neesmu pietiekami uzticīgs. Es vienkārši tāds neesmu. Man nekas nerūp vairāk par manu dzimumlocekli, līdz ar to kā gan es varu būt kādai uzticīgs? Bet kaut kā tas tomēr nostrādāja. Man ar viņu [Spaiseru] ir 10 gadu laulība, un es pavadīju divus gadus, guļot tikai ar viņu. Tādam cilvēkam kā man sekss ir nepieciešams katru dienu. Esmu seksa atkarības paraugs," atcerējās Dzelzs Maiks.

Lai gan Spaisera apzinās, ka vīrs viņai ir bijis neuzticīgs, sarunā ar "New York Post" Taisona izredzētā ir atklājusi, ka nespēj bijušajam bokserim atmest ar roku: "Es nevarēju viņu dabūt ārā no manas sistēmas. Es mēģināju, bet mēs allaž sagājām atpakaļ kopā. Viņš ir vienīgais, kurā es spēju iemīlēties vairākas reizes. Pārsvarā, kad pārtraucu attiecības, es par viņiem aizmirsu, bet ar Maiku bija citādāk."

Kā minēts, Taisons un Spaisera laulības ostā iekuģoja 2009. gadā un viņiem ir divi bērni.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu