Dzērumā avāriju izraisījušais krievu aktieris Jefremovs nav atvainojies bojāgājušā ģimenei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievu aktieris Mihails Jefremovs, kurš alkohola un narkotiku reibumā Maskavas centrā izraisīja traģisku avāriju, nav atvainojies negadījumā bojāgājušā autovadītāja Sergeja Zaharova ģimenei. 

Žurnālisti Jefremovu sagaidīja pie viņa mājas ieejas, kad mākslinieks pēc daudzu stundu ilgas pratināšanas atgriezās mājās no policijas iecirkņa.

Televīzijas kanāla "Maskava 24" publicētajā video redzams, kā žurnālisti dodas pakaļ aktierim un izvaicā viņu par narkotiku lietu. Jefremovs uz to atbildēja, ka nedrīkst apspriest izmeklēšanas detaļas.

Pēc tam žurnālisti aktierim vaicāja, vai viņš neplāno atvainoties Zaharova ģimenei. 

"Mihail, varbūt jūs vēlaties lūgt piedošanu?" - vaicāja kāda no mediju pārstāvēm. Tomēr Jefremovs uz to neko neatbildēja un iegāja dzīvoklī kopā ar policiju, atstājot žurnālistus aiz durvīm. 

Tajā pašā dienā upura advokāts Aleksandrs Dobrovinskis apstiprināja, ka Jefremova pārstāvji joprojām nav sazinājušies ar cietušā ģimenes locekļiem.

"Ģimene teica, ka viņiem neviens nav atvainojies, nav bijis Jefremova publiska paziņojuma, nekā. Viņi gaidīja un nesagaidīja," norādīja advokāts. 

Kā ziņo Krievijas prese, viņš vien uz Zaharova bērēm nosūtījis divus bēru vainagus. 

Atgādinām, ka aktierim izvirzīta apsūdzība par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibumā un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem. 

Šobrīd viņam uz diviem mēnešiem piespriests mājas arests, aktieris savu vainu atzīst.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu