Foto ⟩ Gravitācija turpina pastiprināties. Rīgā kārtējais auto iegruvis asfaltā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Piektdien, 12. jūnijā, Pleskodālē, Zalves ielā vēl viens vieglais auto iegruvis asfaltā, vēstī "BreakingLV" mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola portālam "Apollo" apstiprināja, ka izsaukums šodien ticis saņemts. Glābēji auto no bedres izvilkuši, teritoriju norobežojuši un negadījumā cietušo nav. 

Portāls "Apollo" sazinājās ar auto īpašnieci Tatjanu Parfjonovu. Viņa pastāstīja, ka negadījuma mirklī auto pie stūres atradies viņas vīrs. Vīram viss ir kārtībā, pašam auto ir nenozīmīgi bojājumi.

"Policija uz notikuma vietu ieradās pulksten 19.06, pēc tam glābēji, kas operatīvi izvilkuši auto," norāda Tatjana, atklājot, ka tagad meklēs, kas atlīdzinās nodarīto skādi.

Auto īpašniece pasakās operatīvajiem dienestiem par darbu.

Foto: Ielūzušais auto

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Rīgā, Ziepniekkalna rajonā asfaltā iebrucis auto. Negadījums noticis Ebelmuižas ielā. Notikuma vieta ir norobežota un tajā darbojas gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD), Valsts policijas (VP) un Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki.

Toties, tieši pirms nedēļas Ģertrūdes ielā izmēros lielākā bedrē ielūza divi auto. Bruģī ielūza "Mercedes" un "BMW" markas automašīnas, taču otrajam spēkratam skāde bija krietni lielāka. Negadījuma rezultātā tika slēgta transportlīdzekļu kustība Ģertrūdes ielas posmā starp Brīvības ielu un Tērbatas ielu.

Iegruvums Ģertrūdes ielā bija izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras notika visā Daugavas labajā krastā.

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," iepriekš pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu